PES bağımlılık olmuş bende belki ondan bana güzel geliyor ama PES 6 daha güzeldi o konuda haklısınız..birde şunu itiraf etmek gerekirki ben bu oyundan çok şey bekliyordum yani mükemmel olmasını ama birazda hayal kırıklığı yaşadım kendimide böyle teselli etmeye çalışıyorumdur
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
O zaman bende şöyle diyeyim; Pes 2008 çok iyi olsa bile ThE_F@MeR@ arkadas kabullenmez, çünkü kendisi bi'ara EA Sports'um diye salınıyordu ortalıklarla ha bir de Fifa yazarlığı falan yapıyor.
ya harbiden amacın ne??birincisi pes 2008 tek link megashare olarak var rapidde 50 part civarı ayrıca git bu tarz şeyleri başka forumlarda yap derim..
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK