Arkadaşlar kafayı yicem ben :( Mesela belirli programlarda ekran kapanıyor.Signal cable check diyor.Ama bilgisayar açık çalan şarkı devam ediyor filan.Format attım geçmedi, yeni monitör aldım hala devam ediyor bu sorun.Lime Wire ve Knight Onlinede oluyor genellikle lütfen yardımcı olun.
Ee söylemişsin ztn >.> Signal cable check.. Kablonda bir temassızlık olabilir, kabloyu çıkarmamak için masa köşelerinden kıvırıp doluyorsan felan zamanla yamulmuştur o kablo.
Yapılabilecekler:
Monitörden çıkmayan cinstense (bkz benimki, Samsung SyncMaster 753) yeni monitör almak
Çıkan cinstense yeni kablo almak
Sabırlı bir şekilde her açıyla deneyip çalışan açıda kabloyu sabitlemek
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Yeni monitör aldım.Kablosu çıkan cinsten ama genede geçmedi.Diğer monitördede oluyordu bunda da oluyor.Bilgisayar normalçalışsın 1 saatte kapanıyor diyelim Lime Wire açık olunca 5 dakikada bir kapanıyor kafayı yicem off :(
Ayrıca köşe olayına girmedim.Direk dümdüz aşağı iniyor acaba pc nin soketinde mi numara var
Sorun ana karttan kaynaklanıyor %70 ekran kartında temassızlıkta olabilir..monutorle alakası yok...ekran kartı girişine bir bak...orada bir sorun yoksa ana kartta temassızlık soz konuusu olabilir..ısınınca ekran kartın görüntü iletimi kesilebilir...
Sorun ana karttan kaynaklanıyor %70 ekran kartında temassızlıkta olabilir..monutorle alakası yok...ekran kartı girişine bir bak...orada bir sorun yoksa ana kartta temassızlık soz konuusu olabilir..ısınınca ekran kartın görüntü iletimi kesilebilir...
benimde oluyordu benim bilgisayar çok hatalı ama mjo senin dediğin olmamıştı ben direk format atıp olmadı tek çarem kasayı götürmekti aldığım yere 1 ay kaldı bilgisayar ondan sonra getirdiler ve bir daha olmadı öğle şey ama setuplar açılmıyor falan onlar geçmedi ama ekranın kapanması geçti