AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Ekran neden kapanır?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 01/10/2007 :  17:31:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar kafayı yicem ben :( Mesela belirli programlarda ekran kapanıyor.Signal cable check diyor.Ama bilgisayar açık çalan şarkı devam ediyor filan.Format attım geçmedi, yeni monitör aldım hala devam ediyor bu sorun.Lime Wire ve Knight Onlinede oluyor genellikle lütfen yardımcı olun.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 01/10/2007 :  17:55:59  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ee söylemişsin ztn >.>
Signal cable check.. Kablonda bir temassızlık olabilir, kabloyu çıkarmamak için masa köşelerinden kıvırıp doluyorsan felan zamanla yamulmuştur o kablo.

Yapılabilecekler:

Monitörden çıkmayan cinstense (bkz benimki, Samsung SyncMaster 753) yeni monitör almak

Çıkan cinstense yeni kablo almak

Sabırlı bir şekilde her açıyla deneyip çalışan açıda kabloyu sabitlemek

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 01/10/2007 :  20:30:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yeni monitör aldım.Kablosu çıkan cinsten ama genede geçmedi.Diğer monitördede oluyordu bunda da oluyor.Bilgisayar normalçalışsın 1 saatte kapanıyor diyelim Lime Wire açık olunca 5 dakikada bir kapanıyor kafayı yicem off :(

Ayrıca köşe olayına girmedim.Direk dümdüz aşağı iniyor acaba pc nin soketinde mi numara var

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 01/10/2007 :  20:32:26  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ekran kartının yuvası yamulmuş olabilir. Bkz benimki >.> yakınca capon yapıştırıcısını alıp sürecem agp slotuna o olucak ama dinlemiyor ki ..

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

mjo
Üye

İleti 85

İletim - 06/11/2007 :  00:14:21  Bilgileri Göster  mjo için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sorun ana karttan kaynaklanıyor %70 ekran kartında temassızlıkta olabilir..monutorle alakası yok...ekran kartı girişine bir bak...orada bir sorun yoksa ana kartta temassızlık soz konuusu olabilir..ısınınca ekran kartın görüntü iletimi kesilebilir...
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 06/11/2007 :  15:04:37  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
mjo tarafından yazılan:

Sorun ana karttan kaynaklanıyor %70 ekran kartında temassızlıkta olabilir..monutorle alakası yok...ekran kartı girişine bir bak...orada bir sorun yoksa ana kartta temassızlık soz konuusu olabilir..ısınınca ekran kartın görüntü iletimi kesilebilir...

benimde oluyordu benim bilgisayar çok hatalı ama mjo senin dediğin olmamıştı ben direk format atıp olmadı tek çarem kasayı götürmekti aldığım yere 1 ay kaldı bilgisayar ondan sonra getirdiler ve bir daha olmadı öğle şey ama setuplar açılmıyor falan onlar geçmedi ama ekranın kapanması geçti

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000