Oyunu sadece 2-3 kez oynadım Cm4'ü.. Herkezin beğendiği günlerce konuşulan oyun bu kadar mı olur dedim? Ben oyunu beğenmedim aksine bence kötü.. Çıktığın 2. günü patch gelen ve yaklaşık 500 küsür hatayı düzelttiklerini söyleyen ama oyuncuların en ufak bir düşüşünde haftalarsa sakat kalmalarına neden olan vs ...
Herkez oyunun nesini seviyor onun için açtım bu konuyu.. Merak ettim açıksası.. Save leri bile 1 gb olan.. (Yedeklersen 2bg save) Nedir bu dediğim oyun.. Düşüncelerinizi bekliyorum...
Oyunun hayranlarının büyük bir kısmı son oyunu beğenmediler. Hatta büyük çoğunluğu eski oyunlarını oynuyor. Son oyun gerçekten hayal kırıklığı ancak eski oyunlarını denersen görüşünün değişeceğini düşünüyorum.
Belkide ama oyun bende biraz sıkıcı.. Tamam actiın bekleyemeyiz ama biraz daha canlılık olması lazım.. CM4 te sadece 2D'yi beğendim.. Ben iyi bilmiyorum.. En iyi bildiğim takımları alıp "ilerle" tuşuna basıyorum.. Yani benim Cm4 oyun hayatım bu.. Takım seç sonrada durmadan ilerle..
Hatta benim birçok arkadaşım sırf okulda dershanede oynayanlarla konuşmak için oynuyor bu oyunu.. Şaşıyorum onlara.. Sevmedikleri halde oynuyorlar.. Ve hatta inanmazsınız ama ben bu oyun yüzünden dışlandığımı bile hissetmiştim bir ara...
ben cm4 ü hayallerimi gerceklestirmek icin oynuyorum gs yi aldım 2015 deyim 10 kez sampiyonlar ligi,super kupa vs aldım su anki gs bunları gercekte yapamadıgı icin bende sanal alemde yapıyom ama artık benide acaip sıktı artık e bide saveler hard diskin yarısını kaplayınca silmek zorunda kaldım
diğer arkadaslarında göruslerine saygım sonsuz fakat bence o kadarda kotu oyun değil yaa(su hatalar dısında tabi