Arkadaslar eski cs oyuncuları bilir, cs ve internet denince akla sanane.com gelirdi. Simdlerde bir suru sacma sapan turk server ı var ama hiçbiri işe yaramaz, birgun acık diğer gun kapalı. bazısı korunamıyor hilekarlarla dolmuş durumda. Bu nedenle adam gibi bi sunucu acmak istiyorum herkesin işine yarasın diye. AMa bu konuda yardıma ihtiyacım var. Eger ilgilenen ve bu konuda bilgili birisi varsa lutfen benimle irtibat kursun. tunabt@hotmail.com
Başlığı görünce bir an için heyecanlanmıştım. Sanane.Inc 'nin online oyun konusundaki başarısı tartışılmaz bir gerçek. Bir zamanlar Cs deyince akla ilk gelen şeylerden biriydi "sanane". Ama söylediklerinle başlık arasındaki bağlantıyı biraz daha açıklarsan memnun olurum, ve seve seve yardım ederim.
Eheheheheh ya sanane döndü tebe adıda oynasana oldu Tıklım tıkıştır yer bulmak zor rezerve slot tan atar paso adminleride iyidir.Ama sağlam server arıyorsanız mix.gen.tr var bi kaç clan serveri var ne bilim teamepidemic fln.Bi ara istanbul puplic vardı source sanırım kapandı
Oynasana, AGGamer vs. gibi siteler sanane altyapısında yetişmiş kişilerin kurduğu siteler. Bu tam olarak sanane geri döndü demek değildir. Bu arada türkiyede Half Life 2 Deatmatch, Counter Strike Source (oynasana hariç) gibi oyunlar için sağlam bir server olmamasına rağmen Team Fortress 2 için şimdiden iki-üç server kuruldu. Pek kalabalık değil ama yinede kulağa tanıdık seslerin gelmesi hoş:
GamersLocation (TF2) 88.255.78.151:27015
TF2 Turkey (TF2) 88.255.78.35:27015
Mix.gen.tr Public Server (TF2) 91.102.160.63:27015