AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 Max Payne 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 12/09/2007 :  09:23:39  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Max Payne 2 de Max Payne gibi bir oyun ama bu sefer adam gerçekten şuçlu oluyo...time comandoo özelliği vardı burda daha da gelişmiş adam mermiyi dönerek alıyo 5 saniyedeneyse diğer oyunda bişuç şebekesi vardı burda çalışanlardan biri de mona sax diye biri artık ihanet mi etmişler orasını bilemeyeceğim ama 2'inci oyunda anlaşılıyor ki max payne mona sax'a aşık olmuş...ama mona sax o şuç şebekesinde çalıştığı için obir şuçludur.ama buna rağmen max payne monayla birlikte şuçlularla savaşır(oyunda mona'yı da kullanabiliyorsunuz) yani anlayacağınız max payne'e bu şefer şuç atılmıyor o gercekten şuçlu oluyor.simdi max payne 3'ün çıkmasını bekliyoruz saygılar.

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 13/09/2007 :  19:58:49  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
e kimse yorum yazmıyo mu????

Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 13/09/2007 :  20:29:27  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
e kimse yorum yazmıyo mu????

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000