|
Yazar |
Konu  |
shan
Üye

İleti 59 |
İletim - 05/10/2007 : 13:20:05
|
ULAN HAVA OLSUN DİYE UZATMIŞSINDA UZATMIŞSIN VAR YA HEPSİDE ALINTI HA |
yılmaz |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 09/10/2007 : 18:19:57
|
Burada mahalle arkadaşlarınla değil yardım bulmaya veya yardım etmeye çalışan, tanımadığın birçok insanla konuşmakta ve bilgi paylaşımında bulunmaktasın. Bunu göz önünde bulundurarak uslubunu düzelt lütfen. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 09/10/2007 : 20:04:49
|
Alıntıda olsa bir emek var... Teşekkürler!.. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
badboy83
Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 09/10/2007 : 20:32:39
|
Geforce'nin de dediği gibi;arkadaşımız bunu bir emek hazırlayarak oluşturmuş... Teşekkür ederiz ... Emeğe Saygı ... |
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!! |
 |
|
ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213 |
İletim - 11/10/2007 : 08:42:15
|
teşekkür ederim bir sürü sayfa açtım silahlar falan diye görevler felan ama siz bence bakın harika şeyler
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|