|
Yazar |
Konu  |
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 24/09/2007 : 13:29:07
|
Bravo. "Siyaset tartışmayı" tartışırken bile birbirinize giriyorsunuz. Siyaset tartışışınızı görmek isterim. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 24/09/2007 : 14:33:56
|
Birader hoşgeldin . Ama dikkatini çekerim, "birbirinize giriyorsunuz" kısmında kullandığın bir 2. çoğul şahıs grubu yok burada henüz... :) |
 |
|
TEKSAS-BLEK
Üye

Turkey
İleti 130 |
İletim - 28/09/2007 : 16:16:11
|
isteyen konuşur |
MİLLİYETÇİ SİYASET AĞIRDIR VE ACIDIR KONUŞMAK İSTEYEN BENLE KONUŞSUN |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 28/09/2007 : 17:44:26
|
Haspinallahhh.. Sil baştan oldu bu konu!.. Galiba Korku Oyunları Bölümü açılsına dönecek... :) |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
İletim - 28/09/2007 : 17:45:03
|
Bırak kardeşim 10-11 yaşında bize gelmiş klavye delikanlılığı yapıyor gel Tokat'a konuşalım G.O.P Bulvarı Sarayönü Mahallesi Apartman no:132 kat no:6 gel konuşalım arkadaş internetten artislik çekmek kolay.
Not:Konuya boykot lütfen mesaj atmayalım kendi konuşsun kendi egosunu arttırsın.
|
http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|