|
Yazar |
Konu  |
hugo_boss
Seçkin Üye

Turkey
İleti 91 |
İletim - 12/09/2007 : 11:44:32
|
alıntı: TEKSAS-BLEK tarafından yazılan:
ben korkmuyorum benle konuşmak isteyen burda konuşsun korkmuyorum siyaset ağırdır kaldıramayanlar lütfen karışmasınlar benim sözüm gene dikkate alınmayacak ama ben mücadeleme devam edicem belki benim bu laflarımdan sonra belki bu konu kapanacak susacağımı sanıyorsuz ama ben susmayacağım belki az önceki sözümden dolayı üyeliğim kilitlenecek gene gelirim gene siyaset bölümü açtırmak için uğraşırım bu lafım oyunsitesindeki YÖNETİCİLER!! dahil herkesedir saygılar
Nesin sen anarşistmi? söylemlerine bakılınca nekadar "objektif" ve "mantıklı" konuşabileceğin anlaşılıyor. Bu yüzden siyaset konuşulmasın diyoruz zaten. Not: Ben sözünü dikkate alanlardanım. |
bigfalcon00@hotmail.com
Kimsenin duasıyla doğmadikki bedduasıyla ölelim ! |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 12/09/2007 : 18:34:21
|
arkadaslar biraz kendinize gelin lutfen bole bisey icin sitenin huzurunu neden bozalim burası turkiye burda dogru duzgun kavgasız siyaset konusulmaz ! sitenin duzeni gercekten boyle iyi bana soracak olursanız. yaşım küçük olabilir ama siyasetten azda olsa anliorm ! turkiye'de doru duzgun konusulmaz bu konu imkanı yok ! |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
TEKSAS-BLEK
Üye

Turkey
İleti 130 |
İletim - 14/09/2007 : 15:47:21
|
[/quote]
Nesin sen anarşistmi? laflarına dikkat et!!!!!ben BAYRAĞIMI VATANIMI SEVİYORUM |
MİLLİYETÇİ SİYASET AĞIRDIR VE ACIDIR KONUŞMAK İSTEYEN BENLE KONUŞSUN |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 14/09/2007 : 16:02:29
|
Herkes seviyor, senin gibi mi yapıyor? |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
TEKSAS-BLEK
Üye

Turkey
İleti 130 |
İletim - 17/09/2007 : 16:24:57
|
alıntı: Geforce tarafından yazılan:
Herkes seviyor, senin gibi mi yapıyor?
     sen msnyi ver orda konuşalım bu arada tamam açmayın ama sınırları açmadan siyaset konuşalabilecek bi konu yeri söleyin be |
MİLLİYETÇİ SİYASET AĞIRDIR VE ACIDIR KONUŞMAK İSTEYEN BENLE KONUŞSUN |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|