|
Yazar |
Konu  |
kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 29/01/2008 : 23:44:37
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Konuyu dağıtmayalım ama söylemeden edemeyeceğim:
"bencede haklı özellikle imzamada eklemiştim zaten Türkçe'mizi koruyalım..neyse konu sapmadan bu bölüm hakkında görüşlerimi dile getiriyim bencede açılsa fena olmaz ama çok hassas bir konu özellikle bu günlerde dikkatli olmak lazım.."
Bu mesajında Türkçeyi nasıl koruduğunu bana açıklayabilir misin?
En azından kelimeleri tam yazıyorum.Foruma bakacak olursak hataların alâsını görebilirsin.Madem bu kadar takıntın var düzgün olarak yazmaya çalışıyım..
Bence de haklı.Özellikle imzama da eklemiştim zaten Türkçe'mizi koruyalım.Neyse konu sapmadan bu bölüm hakkında görüşlerimi dile getiriyim.Bence de açılsa fena olmaz ama çok hassas bir konu,özellikle bugünlerde dikkatli olmak lazım!..
Umarım bu sefer hatam yoktur..Beni uyardığın için teşekkür ederim ancak diğerleri içinde dikkatli olmanı tavsiye ederim.. |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 29/01/2008 : 23:45:58
|
zaten onlar KO bölümünde artık allahın emri olmaya başladı xD türkçe'yi düzgün kullanmaya gelince ben bazen w harfini kullanıyorum ama el alışkanlığı olmuş sanırım xS yinede elimden geldiği kadar dikkat ediyorum tek kusurum noktalama işaretleriyle alakamın olmayışı xD |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 30/01/2008 : 01:09:02
|
Gerçekten çok haklısınız . Ben hatamın farkına vardığıma inanıyorum ve elimden geleni yapacağım bundan sonra kurallara dikkat etmek için . Gözümden kaçan şeyler olursa şimdiden özür dilerim . |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 30/01/2008 : 01:10:56
|
Kesinlikle katılıyorum bence çok güzel olur..En azından birbirimizin eksiğini tamamlarız biraz olsun dilimizi yozlaşmadan kurtarabilirsek ne mutlu bize.. |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 30/01/2008 : 01:13:11
|
Bence de mantıklı bir fikir . Açılsa güzel olur en azından kendi ayıbımızı görme fırsatı yakalamış oluruz . |
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|