arkadaşlar bir siteden aldığım bilgiye göre A.B.D de gta new york çıkmış.olay new york da geçiyormuş.türkiye'ye gelmesi 1 yılı geçermiş .çünkü çok pahalıymış .siz bu oyunda ne beklersiniz: (çünkü neden bu kadar pahalı) a)grafiklerin iyi olmasını b)oyunun baya bir zevkli olmasını c)daha çok araba modeli olmasını d)daha çok gayrimenklul olması. e)daha çok silah olmasını f)aynısının olmasını g)hiçbiri
"İlk başlarda <<Tommy Vercettimi>>diyordu Sonny Forelli ama işte Lance il sonunu gördü"
Valla herhalde çoğumuz g şıkkı deriz.Bence de g şıkkı.Kaç cd olması da beni fazla irdelemez.Oyun güzel olduktan sonra isterse 10 cd olsun yine de alırım.(ciddi ciddi alırım)
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
GTA: New York diye bir oyun çıkmadı. Bu isimle bir mod var ama o da satılmıyor. Ayrıca bir oyun çok pahalı diye Türkiye'ye gelmeme gibi durum olamaz. Hangi siteden buldun bilmiyorum ama yerinde olsam mail atıp işinizi ciddiye alın derdim.