AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Arnor: Middle Earth - Ultima online Shard
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

_Anubis_
Üye

İleti 2

İletim - 29/08/2007 :  22:46:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba arkadaşlar;

'Arnor Uo' adı altında kaliteli bir Ultima online sunucusu oluşturuyoruz.Arnor Uo diğer sunuculardan oldukça farklı olduğu için, web sitemizi de açarak sunucu açılmadan sizlere bilgi vermek istedik.()

Sunucudan genel olarak bahsetmek gerekirse;
Haritamız Middle Earth(Orta Dünya) haritasıdır.İşlenen ana konu, Lord of the Rings(Yüzüklerin Efendisi) temasıdır.Lotr(lord of the rings) ve Uo(Ultima Online) unsurlarını, orijinallerinden koparmadan güzel bir şekilde harmanlamayı planlıyoruz.

Arnor Uo'da ırk, hazine, boss vs. sistemler bulunmaktadır.Bize özgü etkinliklerimiz vardır.Özel yaratık, silah, zırh ve eşyalar da bulunmaktadır.

İlk bakışta sadece bir Role Play(Rp) sunucusu olarak görülebiliriz. Fakat sunucumuzda pvp, pvm gibi unsurlarda mevcut olacaktır. Kısacası her türlü kitleye hitap etmekteyiz.Ayrıca Ultima Online'a yeni başlayan veya başlayacak arkadaşlarımız için Ultima Online tanıtım bölümü hazırlayacağız.

Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret ediniz.
Arnor Uo web sitesi erişim adresleri;
www.arnoruo.com
www.arnoruo.net

Tüm sorularınızı admin@arnoruo.net mail adresine gönderebilirsiniz.Kısa süre içerisinde cevap alabilirsiniz...

_Anubis_
Üye

İleti 2

İletim - 02/09/2007 :  09:33:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arnor Uo 8 Eylül saat 18:00'da açılacaktır...
Sayfanın En Üstüne Git

Ewildoer
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 06/09/2007 :  21:39:35  Bilgileri Göster  Ewildoer'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Account alımları başladı. Ultima Online Sunucumuzda daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi 8 Eylül saat 18:00'da aktif olacaktır...

Charizard
Level: 100

Glalie

Infernape

Dark Sandslash
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu