|
Yazar |
Konu  |
007 JAMES BOND
Üye

İleti 267 |
İletim - 27/08/2007 : 12:56:09
|
Adminler sizden birşey istiyorum, Forum Oyunları diye bir forum açmanızı istiyorum. Bazı sitelerde bu çok işe yarıyor, çok insan giriyor ve geyik yapıyoruz. Böyle bir forum açarsanız geyik yaparız. Teşekkürler. |
Cs'ci Pr0!
Counter Strike 1.6 Nick:
Dark'TeaM # - SergeanT.[A]wP - |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 27/08/2007 : 22:38:18
|
Açıkçası pek tasvip edeceğim birşey değil. |
 |
|
007 JAMES BOND
Üye

İleti 267 |
İletim - 28/08/2007 : 12:05:53
|
Peki birşey soracağım, bir oylama yapabilir miyim? |
Cs'ci Pr0!
Counter Strike 1.6 Nick:
Dark'TeaM # - SergeanT.[A]wP - |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 28/08/2007 : 21:30:05
|
Israrcısın yani! Diyelim ki oylamada üstünlük sağlandı, peki yöneticilerin hepsini ikna edebileceğini mi sanıyorsun. Hadi Crazy Ivan hoşgörülüdür yumuşatılabilir, gerçi görüşünü belli etmiş. Krocanları zor geçersin, Avaris mümkün değil kabul etmez üstüne de ağzının payını alır oturursun. Ben fazla şansını zorlama derim. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 28/08/2007 : 22:32:20
|
lvl 1 ,lvl 2, lvl 3 var yani.Önce bu oyunu bitir. |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 29/08/2007 : 00:43:13
|
alıntı: HighVoltage tarafından yazılan:
Israrcısın yani! Diyelim ki oylamada üstünlük sağlandı, peki yöneticilerin hepsini ikna edebileceğini mi sanıyorsun. Hadi Crazy Ivan hoşgörülüdür yumuşatılabilir, gerçi görüşünü belli etmiş. Krocanları zor geçersin, Avaris mümkün değil kabul etmez üstüne de ağzının payını alır oturursun. Ben fazla şansını zorlama derim.
Okudum ben bile duvara çarpmış gibi oldum.Şöyle bir bakayım dedim bence arkadaş forum oyunlarını bırak foruma bile uğramayabilir Caydırma tekniğini beyendim +3 |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|