AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 nfs carbon lütfen bi okuyun bunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

rockyahmet
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 26/08/2007 :  11:23:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar benim bir sorunum var ben nfs carbonu bir arkadaştan aldım ama onun bilgisayarında c:frogram files dekilerini attım carbonla ilgili dosyayı . sonra bilgisayarda d3d9x.dll neyse ona benzer bir hata çıktı o işi hallettim ama sonra açtığımda hep hata raporu verior oyunu bir oynayamadım ya lütfen

selam

rockyahmet
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 27/08/2007 :  20:24:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bu ne ya günlerdir aynı yazımızı okuyup duruyoruz ya bir yardıme den yokmu şu forumda şüpelenmeye başlıyorum ha bu forumla ilgili

selam
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 27/08/2007 :  20:44:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla bu forumdan suphe duyanin neden burda isi olsun bilmiyolarki yardim edemiyorlar bilen yardimini neden esirgesin ki ?

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 27/08/2007 :  20:57:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilen, yardımını, oyunun kopya olduğu bildiğinden dolayı esirgeyebilir mi kobebryant? Mesela ben bundan dolayı esirgiyorum.

"Kopya yazılım/oyun konularında yardım etmek amacıyla açılacak konular ve Crack/Hack içerikli konular kesinlikle yasaktır."

http://www.oyunsitesi.com/forum/policy.asp
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 27/08/2007 :  22:22:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
d3d9x.dll

Bu hata bana biraz DirectX kaynaklı bir hata gibi geldi. DirectX'i güncelle, bir de ekran kartı sürücülerini yenile, öyle dene. Yok yine hata alıyorsan kopya/korsan oyun kullanmandan kaynaklı olması muhtemel. Bundan sonrasında yardım alamazsın.
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 28/08/2007 :  00:28:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kusura bkma fatih hocam bilmiyordum dikkat edemedim .

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000