|
Yazar |
Konu  |
rockyahmet
Üye

Turkey
İleti 2 |
İletim - 26/08/2007 : 11:23:55
|
arkadaşlar benim bir sorunum var ben nfs carbonu bir arkadaştan aldım ama onun bilgisayarında c:frogram files dekilerini attım carbonla ilgili dosyayı . sonra bilgisayarda d3d9x.dll neyse ona benzer bir hata çıktı o işi hallettim ama sonra açtığımda hep hata raporu verior oyunu bir oynayamadım ya lütfen  |
selam |
|
rockyahmet
Üye

Turkey
İleti 2 |
İletim - 27/08/2007 : 20:24:50
|
ya bu ne ya günlerdir aynı yazımızı okuyup duruyoruz ya bir yardıme den yokmu şu forumda şüpelenmeye başlıyorum ha bu forumla ilgili |
selam |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 27/08/2007 : 20:44:46
|
valla bu forumdan suphe duyanin neden burda isi olsun bilmiyolarki yardim edemiyorlar bilen yardimini neden esirgesin ki ? |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 27/08/2007 : 20:57:15
|
Bilen, yardımını, oyunun kopya olduğu bildiğinden dolayı esirgeyebilir mi kobebryant? Mesela ben bundan dolayı esirgiyorum.
"Kopya yazılım/oyun konularında yardım etmek amacıyla açılacak konular ve Crack/Hack içerikli konular kesinlikle yasaktır."
http://www.oyunsitesi.com/forum/policy.asp |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 27/08/2007 : 22:22:15
|
d3d9x.dll
Bu hata bana biraz DirectX kaynaklı bir hata gibi geldi. DirectX'i güncelle, bir de ekran kartı sürücülerini yenile, öyle dene. Yok yine hata alıyorsan kopya/korsan oyun kullanmandan kaynaklı olması muhtemel. Bundan sonrasında yardım alamazsın. |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 28/08/2007 : 00:28:25
|
kusura bkma fatih hocam bilmiyordum dikkat edemedim . |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|