AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Yardım...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 27/08/2007 :  17:30:08  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaş ne yazpmak istiyorsan botlarla ilgili msn ni ver hem botu veririm hemde anlatıyım.
ben söğliyim sen ekle
var_faress@hotmail.com
tekrar yazıyorum

var_faress@hotmail.com

Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 27/08/2007 :  17:34:15  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1.6 nasıl yapılıyor sen onu söyle şimdiden sağol :d

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 27/08/2007 :  17:46:48  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
winzip kurulumu içinde cstrike yazıyormu??

Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 28/08/2007 :  09:07:28  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır bende cd yi takınca bişe açılıyo onu yüklüyom hem botları kendi yapıyo hemde oyunu kendi yüklüyo öyle benimki hiç uğraşmadan yapıon ama şimdi çok uğraşıyorum iki saatte bot atana kadar kendimi ölmüş buluyorum :d

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 29/08/2007 :  10:06:58  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkada internetten zbotu indir podbot gibi zbot indireceksin onu cs nin nerdeyse oraya kur kurulu ise cstrike yazar winzipte o cstrikeyi çıkart valve klasörü falan olurya half-lifenin klasöründe oraya yapıştır onu tümüne evet de yoksa cstrikenin olduğu klasöre yapıştıracaksın yapıştırdınmı?? oyuna gir consolese bot_add yaz karışık bot gelir...

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000