|
Yazar |
Konu  |
007 JAMES BOND
Üye

İleti 267 |
İletim - 27/08/2007 : 13:02:59
|
Evet arkadaşlar, S.A'da böyle sorunlar olabiliyor, bu da bana oyunun ne kadar basit hazırlanmış olduğunu gösteriyor, çünkü dünyaca ünlü olan bir oyunun bu kadar çok hatası olması üzücü. Ben olsaydım oyunu çok daha dikkatli yapardım. Teşekkürler. |
Cs'ci Pr0!
Counter Strike 1.6 Nick:
Dark'TeaM # - SergeanT.[A]wP - |
 |
|
batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 28/08/2007 : 09:12:14
|
Belki ki lag vardır :d |
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!! |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 30/08/2007 : 01:11:29
|
alıntı: 007 JAMES BOND tarafından yazılan:
Evet arkadaşlar, S.A'da böyle sorunlar olabiliyor, bu da bana oyunun ne kadar basit hazırlanmış olduğunu gösteriyor, çünkü dünyaca ünlü olan bir oyunun bu kadar çok hatası olması üzücü. Ben olsaydım oyunu çok daha dikkatli yapardım. Teşekkürler.
hocam senden boyle bi elestiri beklemezdim acikcasi hepimz san andreas'in nasil bi oyun oldugnu biliyoruz yapimcilara hic suc atma o zamanin en ii oyunu san andreas sanırım oyunu begenmeyenlere ne ii cevap gta 4'te gelecektir :D ama gercektende yapımcıların hakkını yememek gerekiyor gercekten harika bir oyun yaratilmis hemde bu hatalar mp'de yasaniyor ! bırak da olsun o kadar hocam ya :D |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|