|
Yazar |
Konu  |
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 08/02/2004 : 19:17:19
|
Sorun değil, benim yapmaya çalıştığımda seni bilgilendirmek. Sana tavsiyem site yönetmeliğini bir daha oku. Orada yapılacaklar ve yapılmayacaklar açıkça yazıyor. Bu şekilde hem senin başın ağrımaz hemde istenmeyen şeyler olmaz.... |
 |
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 08/02/2004 : 20:38:59
|
şu ana kadar oynadığım en iyi oyunlardan biri diyebilirim. Tam anlamıyla doyurucu bir oyun olmuş. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
murcey
Seçkin Üye

Turkey
İleti 470 |
İletim - 15/02/2004 : 00:25:58
|
İşte çok isteyipte oynayamadığım oyunlardan biri. Senelerce oyunun çıkmasını bekle, ekran kartın yüzünden oyunu oynayama. Olacak iş mi? Bizim emektar ekran kartını değiştirmenin zamanı geldi de geçiyor artık. (Geforce 2 mx 400, 32 mb) Bu ekonomik koşullarda biraz zor gibi ama bakacağız artık vaziyete. Bu arada bazı arkadaşların hala haberi yok anlaşılan. Oyun Geforce mx chipsetli oyunlarda çalışmıyor. FX yada Ti serisi işinizi görür. |
"Üç Silahşörler ölmez, Vatan bölünmez"
Oyunsuz hayat balkonsuz eve benzer. |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 15/02/2004 : 00:39:21
|
alıntı: murcey tarafından yazılan:
İşte çok isteyipte oynayamadığım oyunlardan biri. Senelerce oyunun çıkmasını bekle, ekran kartın yüzünden oyunu oynayama. Olacak iş mi? Bizim emektar ekran kartını değiştirmenin zamanı geldi de geçiyor artık. (Geforce 2 mx 400, 32 mb) Bu ekonomik koşullarda biraz zor gibi ama bakacağız artık vaziyete.
ehe video sistemine para yatır sen , şaka bir yana silent hill 3 dahil biçok oyunu oynamak için yeni ekran kartı lazım, ama boykot ediyorum ben, tutar fx serisi alırız yarın nx serisi çıkartırlar, birde üstüne aha bu oyunu oynamak için mutlaka lazım derler, arada sinirim geçsin diye hala sof oynuyorum, bilmem anlatabildimmi  |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 15/02/2004 : 15:07:10
|
alıntı: thakki1 tarafından yazılan:
alıntı: murcey tarafından yazılan:
İşte çok isteyipte oynayamadığım oyunlardan biri. Senelerce oyunun çıkmasını bekle, ekran kartın yüzünden oyunu oynayama. Olacak iş mi? Bizim emektar ekran kartını değiştirmenin zamanı geldi de geçiyor artık. (Geforce 2 mx 400, 32 mb) Bu ekonomik koşullarda biraz zor gibi ama bakacağız artık vaziyete.
ehe video sistemine para yatır sen , şaka bir yana silent hill 3 dahil biçok oyunu oynamak için yeni ekran kartı lazım, ama boykot ediyorum ben, tutar fx serisi alırız yarın nx serisi çıkartırlar, birde üstüne aha bu oyunu oynamak için mutlaka lazım derler, arada sinirim geçsin diye hala sof oynuyorum, bilmem anlatabildimmi 
Uzun yıllardır oyun ile ilgileniyorum ve olan hep bu.
Yeni oyun için ekran kartı. Daha hızlı bir işlemci, işlemci değiştirmek için ana kart. Bu arada kasa mecburen değişecek çünkü anakart uymadı. Ram ise başlı başına bir dert. Ses ise çok çok önemli bir tane 4+1 alalım. Bu arada yenisi çıkmış 5+1. Ha bunun external olanı varmış performansı % bilmemkaç arttırıyormuş... Monitör ise 14', 15', 17', 17' flat derken gidiyor bakalım nereye kadar devam edecek göreceğiz.
Sanırım yukarıdaki hikaye çoğu kişiye tanıdık geliyordur. Bizler her çıkanı aldığımız sürece (tabiiki mecburen) bu çark böylece dönmeye devam edecek...
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|