AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Virüs
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 11/02/2004 :  16:03:13  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
dialerların hepsini o program silemiyori yinede güzel bir program, bazı silemediği dialerler için restart yapman lazım, zaten soruyor, size bunlardan kurtulmak için kesin bir yol anlatayım;
ilk başta başlattan, regedit'i seçip ok yapın, ardından çıkan pencerede, ctrl+F yapıp dialer yazın, burda dikkat edin yanlış birşey silmeyin, dialer olduğuna emin oldugunuz şeyleri silin ve çıkın, ardından geri dönüşüm kutusunu silip pc nizi yeniden başlatın, dialer illetinden kurtulacaksınız

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 11/02/2004 :  17:56:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende yeniden başlatma diye bir seçenek çıkmamıştı ewt program her dialer ı bulamıyor ama yaklaşık 13000 ini buluyor
internetten çok kısa sürede patchlerini indirebiliyor ve tekrar arama yapabiliyorsunuz üstelik bunu yaparken makinenizi fazla kastırmıyorsunuz
birde norton antivirüs ü kullanırsanız makinanıza bir şey bulaşmasını epeyce engellemiş olursuuz
bu arada bence siz hakkı hocanın dediğini yapmayın yanlış bir şeyi silersiniz fln fazla anlamayanlar kayıt defterine fln girmesin tehlikelidir !
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 11/02/2004 :  18:17:18  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
zaten emin olmadığınız dosyaları silmeyin diye belirttim, ceyhun direk olarak çıkmıyor eğer silemediği birşey olursa soruyor, silemedikleri kırmızı ünlemle belirtiliyor, madem konu virüs bir şey daha belirteyim, başlattan araya girin ve .exe şeklinde arama yapın, sonuçların yanında mavi bir meşale şeklinde işaret varsa bunlar trojandır

ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 11/02/2004 :  21:14:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oww bunu bilmiyordum hemen deniyim
bir şey bulmadı her windowsta oluyor mu bu olay yoksa sadece bir versiyon için mi geçerli ?
bu arada internetten virüs taraması yapan bir program varmış galiba bunu biliyormusunuz iyi bir şey mi adresi neresi.....
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 12/02/2004 :  20:56:05  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hepsinde oluyormu bilmiyorum bende xp pro var, birde hem sistem dosyaları hemde normal dosyalardan sildiklerinizden arta kalanları temizlemek için bir program var, eğer sisteminizin yavaşladığından şikayet ediyorsanız mutlaka kullanın, türkçeside var, zaten yapan şirket türk, cleandiskpro,15 günlük kullanma süresi bedava, ben 5.11 versiyonunu kullanıyorum http://www.program.arsivi.com/git.asp?id=636 adresinden indirebilirsiniz

ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000