arkadaşlar ben pot botu çok merak ettim nasıl bir bot diye bana anlatabilirmisiniz ve 1.5 deki konuşan botlar varya y e basarak konuşan botlar kısacasa hangi bot hangi özellikte olduğunu anlatırmısınız çok lazımda
PodBot, bildiğin kantır botları. Aralarında sohbet ederler, olaylara göre özel tepkilere vardır, Bot seviyesine göre hs oranları vardır, bomba kurup imha edebilirler (bombayı kurum yerleri vardır rastgele kuramazlar ^^), wallhack benzeri ses kasışları vardır. Ayarlarla oynayarak yazıları Türkçeye çevirebilir, bot isimlerini değiştirebilirsin.
Birde Jubot var oda hl botu ama fazla bot atmıyor.
Wallhack tarzı ses kasışı yoktur, wallhacktir.. Zaten ses kasamaz bot, sonuçtu bot yani..adamlar auto aim veriyor bota zorluk seviyesine göre auto aim dandikleşiyor,düzgünleşiyor. Teamde sadece ben varken, shiftle giderken görmeden koşarak keleşle bir insan hs atamaz
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
hımm... yaa peki başka botlar varmıdır.yani jumbot gibi half-lifeye yarayan botlar ama gerçeyi hepsinde değil tek half-life 1.5 de oluyor. yani en son çıkan falan bot yokmudur şu internette gezenlerden birisinin adı exhlbot bunlara benzeyen cs veya hl botu başka varmıdır. en son çıkan botlar mesela benden bile iyi oynamaya başladılar. oyunu kurarken bölümlerin altında seviye var 32 yaptım öğle felaket oynıyorlarki 1.6 da siz bile öldüremezsiniz.