|
Yazar |
Konu  |
_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896 |
İletim - 11/10/2007 : 17:13:57
|
Pek eski sayılmam ama bnde burdayım.:) |
Üyelik Tarihi 02/07/2005 |
 |
|
MetFC
Üye

Trinidad and Tobago
İleti 431 |
İletim - 17/10/2007 : 19:37:19
|
Ben de buradayım. Eskisi gibi tadı yok artık ama yine de bana göre bi şeyler olduğunda cevap yazmaya çalışıyorum. Ama tabi eski kavga ve atışmalar yok artık :) Bi yönetici arkadaş vardı bir birimize laf sokmaya çalışırdık her mesajda o da yok herhalde :) |
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home? |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 18/10/2007 : 17:49:38
|
ah be doğru demişin hocam.eski her zman güzeldir.eskiden tartışmalarımız,laf atmalarımızın tadı bile bi ayrıydı sitede ama çok şey değişti. artık forumada takılamaz olduk.gerek iş gerek kendimize göre konu bulamamak,pc lerin eskimesi vb... |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 19/10/2007 : 14:02:27
|
21/07/2002'den beri burdayım ben de, aslına bakarsanız daha da öncesinden... O zamanlar çocuktuk, memoli_39 gibisinden bir rumuzum vardı ama nedense bulamıyorum şimdi! Vayyy beee kaç sene vermişiz şu siteye!  |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 19/10/2007 : 19:12:38
|
Member Since: 20/08/2003 vay vay vay ne olmuş hakkaten çocuktuk o zamanlar. Bir ara nick değiştirme izni çıkmıştı KRONDOR'lar büyük bir çabayla değiştiriyorlardı. Bende değiştirmedim zaten tanıyanımız hatırlayanımız az bi de değiştirince hiç hatırlamazlar demiştim :) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|