AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Süper Kupa Sahibini Buldu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 09/08/2007 :  00:36:15  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ağzına vurmadı, sadece o an sinirlenip öyle bir şey yaptı.. Ağza gelen bir şey yok ayrıca kendi kaşındı -.- Gelseymiş daha iyi olurmuş..
alıntı:
fatih52 tarafından yazılan:

Deivid gibi mi? :)) Defans mı duramaz? Durmazdır o, gerek yoktur...

Deivid bazen çok kötü oynadı tamam ama bu teknik adamın sorunu.. Oynatmıyor ki. Güçlü, kolay yıkılmayan, kafa topuna çıkan, koşan , topa da vurabilen biri

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 09/08/2007 :  11:28:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oynatmıyor mu? Yahu geçen sene Zico ve Deivid için baba-oğul diye dalga geçiyordu millet, neyi oynatmıyor, ısrarlar kendisini ilk 11 de çıkaran Zico'yu yerin dibine sokan ben değildim Fenerbahçe'li arkadaşlardı. Gördük geçen sene nasıl güçlü, yıkılmayan, kafa topuna çıkan, koşanı, topa da vurabilen birini... Federasyon 6+1 kuralını çıkarmasaydı şuan Brezilya'da kahve toplardı kendisi. Hiç katkıda bulunmadığı şampiyonluğun etkiside var tabii.
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 09/08/2007 :  21:13:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kesinlikle Fatih'e katılıyorum, çok çok gereksiz forvet. Bizim Elazığspor'dan alıp bi tane götürsen en azından top çarpar gol olur. Bu adama harcanan paralara yazık. Bunu satıp daha iyi bir forvet alabilirdi. Ben holiganımdır. Galatasaraylı olarak. Ama Fenerbahçe Tuncay'ı satıp Roberto Carlos'u alması tamamen ticari bir transferdir. Yazık olacak bu sene Fenerbahçeye.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 10/08/2007 :  11:44:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Deivid'i yerden yere vurmaya gerek yok. Sadece geçtiğimiz sezona bakarak kıyaslama yapmanız biraz yanlış gibi geldi. Kezman'a bakacak olursak geçtiğimiz sezon Kezman'ın da çok büyük bir katkısını göremedik. Ama kalitesi tartışılmaz. Bence Deivid'e bu sene bir kez daha şans verilecek olması iyi oldu. Hem kendisi de hırslandı. Süper kupa finalinde de etkiliydi. Bana bu sezon çıkış yapacak gibi geliyor. Yine geçen sezon olduğu gibi devam ederse artık şansı kalmaz.
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 10/08/2007 :  17:43:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yerden yere vurduğumuz falan yok gördüğümüzü-duyduğumuzu yazıyoruz. O'na verilcek şans Semih'e verilmeli, peygamber sabrı var herifte yahu yıllardır müzmin yedek modunda takılıyor.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000