|
Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 27/07/2007 : 20:10:05
|
Bağımlılık yapmayan, mouse ile kontrolü rahat ( Rahattan kastım Silk Road gibi değil de Knight OnLine tarzı ) eğlenceli, heyecanlı kısacası atraksiyonlu bir online oyun arıyorum, öneriler pls  |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 27/07/2007 : 20:51:48
|
Oyundaki karakteri cidden SEN kontrol etmek istiyorsan gunz/rakion derim. Yok ben yapamam o kadar seri dersen ve atraksiyon arıyorsan cabala bi uğra derim. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 27/07/2007 : 21:20:42
|
Bende Gunz ı öneririm.Ya da CS sıkılınca oynarsın mmorpg olmadığı içinde pek bağımlılık yapmaz. |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 27/07/2007 : 21:38:17
|
Ya güzel diyorsunuz da cabal online ve gunz online ı indirmek istediğimde 500-900 kblık bir dosya iniyor, .exe dosyası installı olsa gerek ona çift tıklayınca connecting to server diyor ( oyun için gerekli olan dosya ve patchleri seri şekilde yüklemesi gerek ) ve öyle dona kalıyor nedenini anlamadım  |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 27/07/2007 : 21:59:07
|
Sunucuların yavaşlığıondan. Gunzu zaten kendi sayfasından indiremezsin :) ben ausgamer diye bir paylaşım sitesinden indirdim,linki de kayıplıydı kaybetmişim. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
burakpahsa
Üye

USA
İleti 58 |
İletim - 27/07/2007 : 23:21:08
|
ya bence sen istanbul kiyamet vaktini dene hem yerli mali hemde super ayrica konturolide cok rahat ve az normal dercedeki (normal derceden kastim turk oyuncularinin 6 da 1'i :D :D)oyuncu sayisiyla cok bekletmeden servera baglanan bi oyun!!! ve ayrica mynet suponsorlugu altinda yani sen dusun nasi bi oyun oldugunu?? |
since : 10/12/2005 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|