AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 OnLine Oyun Araniyor!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 27/07/2007 :  20:10:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bağımlılık yapmayan, mouse ile kontrolü rahat ( Rahattan kastım Silk Road gibi değil de Knight OnLine tarzı ) eğlenceli, heyecanlı kısacası atraksiyonlu bir online oyun arıyorum, öneriler pls

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 27/07/2007 :  20:51:48  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyundaki karakteri cidden SEN kontrol etmek istiyorsan gunz/rakion derim. Yok ben yapamam o kadar seri dersen ve atraksiyon arıyorsan cabala bi uğra derim.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 27/07/2007 :  21:20:42  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende Gunz ı öneririm.Ya da CS sıkılınca oynarsın mmorpg olmadığı içinde pek bağımlılık yapmaz.
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 27/07/2007 :  21:38:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya güzel diyorsunuz da cabal online ve gunz online ı indirmek istediğimde 500-900 kblık bir dosya iniyor, .exe dosyası installı olsa gerek ona çift tıklayınca connecting to server diyor ( oyun için gerekli olan dosya ve patchleri seri şekilde yüklemesi gerek ) ve öyle dona kalıyor nedenini anlamadım

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 27/07/2007 :  21:59:07  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sunucuların yavaşlığıondan. Gunzu zaten kendi sayfasından indiremezsin :) ben ausgamer diye bir paylaşım sitesinden indirdim,linki de kayıplıydı kaybetmişim.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

burakpahsa
Üye

USA
İleti 58

İletim - 27/07/2007 :  23:21:08  Bilgileri Göster  burakpahsa için bir AOL İletisi Gönder  burakpahsa için bir ICQ İletisi Gönder  burakpahsa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  burakpahsa için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bence sen istanbul kiyamet vaktini dene hem yerli mali hemde super ayrica konturolide cok rahat ve az normal dercedeki (normal derceden kastim turk oyuncularinin 6 da 1'i :D :D)oyuncu sayisiyla cok bekletmeden servera baglanan bi oyun!!! ve ayrica mynet suponsorlugu altinda yani sen dusun nasi bi oyun oldugunu??

since : 10/12/2005
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000