AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA Vice City İçin Geçemediğiniz Bölümler Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

isyan66
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 24/07/2007 :  13:13:28  Bilgileri Göster  isyan66'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ARKADAŞLAR GTA VİCE CİTY DE GEÇEMEDİĞİNİZ BÖLÜMLERİ BU FORUMA YAZIN SÖYLEYEYİM OYUNU BİTİRDİM. aslında herkez bitirdide ne olur ne olmaz

alarımı alarımı alarımı

isyan66
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 24/07/2007 :  14:44:00  Bilgileri Göster  isyan66'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bunu gerçekten düşündüm :D

alarımı alarımı alarımı
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 24/07/2007 :  14:49:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
en azindan bu da bise ben soracam mesela ! ya bu ucakla afis dagitma bolumunu ben hic gecemedim onun disindaki butun gorevler tamam ama o bolumu gecemedim hep baskasina yaptirdim :D bunu gecmenin kolay bi yolu falan var mı ?
Sayfanın En Üstüne Git

isyan66
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 24/07/2007 :  16:56:17  Bilgileri Göster  isyan66'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hımm benim de en çok zorlandığım bölüm. onun kolay bi yanını kimse bulmuş değil ben çok aradım internette. uçağı kaldırmayı biliyorsunuz dimi. uçağı kaldırıp ilk önce en yakındakine gidin. mazot biter diye telaşlanmayın. o mavi noktalara mesafe uzaksa çok hızlı gidin ama mesafe yakınlardaysa yavaş gidin alcaklardan gidin ama düşmemeye çalışın. önünüzdeki büyük binaların hemen üstünden geçmeye çalışıcaksınız kesin. saklın öyle yapmayın o binanın ya solundan yada sağından gidin. o bölümü geçince artık sorlanacağınız bi bölümde yok zaten.

alarımı alarımı alarımı
Sayfanın En Üstüne Git

isyan66
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 24/07/2007 :  16:58:06  Bilgileri Göster  isyan66'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yani onun kolay formulü hızlı giderken yüksekten. yavaş giderken alcaklardan. gidiceksin.....

alarımı alarımı alarımı
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 24/07/2007 :  21:03:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hmm tmm anladm eer vice city'i bitirmek bi daa eserse denerim :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla