beyler counter onlıne oynamak ıstıyorum cheating deathta yukledım add ıp bolumune ıp yazıyorum serverı buluyor ama gırmek ıstedıgım zaman (could not connect to game server reason:Your.dll cl_dlls/clıent-dll differs from the servers) diye bi hata veriyo bu ısten anlayanlar lutfen yardımcı olsun cok onemlı benım ıcın ne yapmam gerekıyor yardımcı olursanız sevinirim _
Bu hatayı 1 kere duydum oda wall hack ile birlikte açmak isteyince çıkmış arkadaş benden gerekli dosyaları almıştı :/
1. Eğer illegal program kullanıcaksan iptal et 2. Kullanmıyorsan ve yine aynı hatayı alıyorsan arkadaşına bu dosyaları bilgisayarında aramasını söyle. Arasın ve bu dosyaların bulunduğu yerleri not etsin sonra sana yollasın ve gönderilmesi gerekn yerleri söylesin.
ben bunu ne oldugunu anladim sorun su server senin kullandigindan farkli bir mod kullaniyo yani senin cs de hata war csyi silip tekrar kur olmazsa ozaman cd bozuk demek olabilir ama baska bi anlami warmi bilmiyom yani asil sorunsuk ki senin birkac dosyan serverin kullandigi dosyadan farkla yani server cs 1.6 serverida ola bilir ona bi bak !!!