ya aslinda ben kitap serisini kotulemedim 5.'e kadar okudum ama filmleri meslea cok bayik ya !! onun yerine doğu ekspresinde cinayet romanının filmini yapsalar tamam belki daha az giden olur ama yine de ilgi görür yani.
Eh haliyle 2-3 Ağustostan rezervasyonumuzu yaptırıyoruz. Havadiis havadiis!: Daniel arkadaşımız serideki ilk öpücüğünüde konduruyormuş :) Allahtan Emmy ile deil, asyalı kız arkadaşıylaymış. Ne kadar doğru olur bilmem ama asyalı bayan arkadaşın sahneyle ilgili sözleri: "Dan geçekten çok iyi öpüşüyor" ile başlıyordu ama ne yazıkki gerisini duyamadım :)
Bir diğer haberde E.C.D.W nın artık seride oynamak istememesiymiş. Hala kendine çocuk rolleri teklif edilmesine kızıyormuş. Kendisine "Baştan çıkartıcı sexy kadın" rolü verildiğinde bunu başarıyla yerine getirebileceğini duyurmuş. Hatta bir fotorafçıyla önümüzdeki sene için anlaştığı ve birbirinden güzel -bir o kadarda sexy- pozlarla karşımıza çıkacağıda fun sitelerinde rastladığım bilgiler dahilinde :D -------------------------------------------------------------------- Not:Palacım canım ciğerim, de get sen Liv ablamızla ilgilen bizi bize bırak yaw. Bak dikkatimi çekmedi sanma unuttun sen livi em e merak sardın olmuo yani. -------------------------------------------------------------------- Edit: Charlotte ingilizcede "meyveli puding", fransızcadada "kızarmış ekmekli elma ezmesi" demekmiş :D İleride kızım olursa hangisini koysam -"Meyveli puding gel kızım" -"Kızarmış ekmekli elma ezmesi okulun nasıl geçti kızım"
bence tamamen sacmaliklar uzerine kurulmus bir kitap we film serisi millet needen buna bitiyor anlamıyorum agatha christie daa eii
Bence 1 tane bile HP kitabı okumamışsın, milyonlarca insan saçmalık olduğu için okumuyorya bunu? Kitap hakkında bilgi sahibi olmadan yorum yapmayalım lütfen.
alıntı:kobebryant tarafından yazılan:
ya aslinda ben kitap serisini kotulemedim 5.'e kadar okudum ama filmleri meslea cok bayik ya !! onun yerine doğu ekspresinde cinayet romanının filmini yapsalar tamam belki daha az giden olur ama yine de ilgi görür yani.
Madem saçmalık, 5. kitaba kadar okuma gereği neyden duydun? :)
Türkiye var, ama türkçe değil malesef..Fiyat konusuna gelince=50 ytL gördüm :) Ama 35 den satan yerler olabilir.