AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Harry Potter- Deadly Hallows
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 22/07/2007 :  15:27:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya aslinda ben kitap serisini kotulemedim 5.'e kadar okudum ama filmleri meslea cok bayik ya !! onun yerine doğu ekspresinde cinayet romanının filmini yapsalar tamam belki daha az giden olur ama yine de ilgi görür yani.
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 22/07/2007 :  16:23:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eh haliyle 2-3 Ağustostan rezervasyonumuzu yaptırıyoruz.
Havadiis havadiis!: Daniel arkadaşımız serideki ilk öpücüğünüde konduruyormuş :)
Allahtan Emmy ile deil, asyalı kız arkadaşıylaymış. Ne kadar doğru olur bilmem ama asyalı bayan arkadaşın sahneyle ilgili sözleri:
"Dan geçekten çok iyi öpüşüyor" ile başlıyordu ama ne yazıkki gerisini duyamadım :)

Bir diğer haberde E.C.D.W nın artık seride oynamak istememesiymiş. Hala kendine çocuk rolleri teklif edilmesine kızıyormuş. Kendisine "Baştan çıkartıcı sexy kadın" rolü verildiğinde bunu başarıyla yerine getirebileceğini duyurmuş. Hatta bir fotorafçıyla önümüzdeki sene için anlaştığı ve birbirinden güzel -bir o kadarda sexy- pozlarla karşımıza çıkacağıda fun sitelerinde rastladığım bilgiler dahilinde :D
--------------------------------------------------------------------
Not:Palacım canım ciğerim, de get sen Liv ablamızla ilgilen bizi bize bırak yaw. Bak dikkatimi çekmedi sanma unuttun sen livi em e merak sardın olmuo yani.
--------------------------------------------------------------------
Edit:
Charlotte ingilizcede "meyveli puding", fransızcadada "kızarmış ekmekli elma ezmesi" demekmiş :D İleride kızım olursa hangisini koysam
-"Meyveli puding gel kızım"
-"Kızarmış ekmekli elma ezmesi okulun nasıl geçti kızım"

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 22/07/2007 :  17:59:06  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yaş farkı çok :P

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 23/07/2007 :  18:55:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Doğrusu ben hiç o asyalı kızı beğenmedim kitapta daha güzel anlatılıyordu.

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 23/07/2007 :  19:44:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

bence tamamen sacmaliklar uzerine kurulmus bir kitap we film serisi millet needen buna bitiyor anlamıyorum agatha christie daa eii

Bence 1 tane bile HP kitabı okumamışsın, milyonlarca insan saçmalık olduğu için okumuyorya bunu? Kitap hakkında bilgi sahibi olmadan yorum yapmayalım lütfen.

alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

ya aslinda ben kitap serisini kotulemedim 5.'e kadar okudum ama filmleri meslea cok bayik ya !! onun yerine doğu ekspresinde cinayet romanının filmini yapsalar tamam belki daha az giden olur ama yine de ilgi görür yani.

Madem saçmalık, 5. kitaba kadar okuma gereği neyden duydun? :)

Türkiye var, ama türkçe değil malesef..Fiyat konusuna gelince=50 ytL gördüm :) Ama 35 den satan yerler olabilir.

Kitabın ismi: Ölüm Takdisi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000