AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 En Son Okuduğunuz Kitap Hangisi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 09/12/2007 :  14:35:53  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İsa ve Mistik Kabala.

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 13/12/2007 :  19:44:05  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
CERRAH= harika bi cinayet romanı süper bişe...kadınları doğruyo adam ve tam öldürmüyo kadınları yani kadınlAR ölürken 1 saat fln acı çekerek ölüyolar ve daha bir sürü şey..cinayet romanı sevenlere tavsiye ederim...
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 13/12/2007 :  22:32:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
metal fırtına ==> çoğu kişi saçma bulsada böle kurgular benim ilgimi çekmiştir böle bişein gerçekleşme ihtimalinin de %0 olmadıgını göz önünde bulundurrsak güzel bi kitap

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 14/12/2007 :  06:35:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kovulduk! Ey halkım unutma bizi!---EMİN ÇÖLAŞAN

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 14/12/2007 :  16:44:31  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
jack London:Vahsetin çağrısı okudum en son ve güzel kitab.

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000