Arkadaşlar San Andreas'ta CJ'in annesinin mezarı var mı? Varsa yerini ayrıntılı bir şekilde tarif edebilirmisiniz? Birde oraya gece gidince hayaletler geliyor mu? Gerçi öyle bişey olmadığını açıklamışlar sanırım fakat gördüm diyenler de var.. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!
ilk önce hayalet olayını bilmiyorum.annesinin mezarı içinde çelişkili açıklamalar var.örneğin görev yaparken annesinin mezarı los santos'un şehir merkezinin kuzey batısında bi alan olarak görülüyor.ama ben bunu cok kisiden duydum ceset torbalarının yanına gidince mother die bağırıyormumş(birde o ceset torbalarının ryder,smoke,sweet,cj ve annesine ait oldugunu söleyenler var yani bu konuda kesin net bir bilgi yok yine de bilinenler bunlar
ya usta vinewood demedim ki orda torba fln yok.hani bi bölümde cj'in annesinin yattığı mezarlığa ballas'lilari basmaya gidiyorduk hatta oranin filmini izleyen warsa cj we sweet kavga ediyordu.ben dedim ki oyunun hikayesine gore cj 'in annesinin mezarı orasi.ama bazi forum sitelerinde el castillo del diablo bolgesinde bulunan ceset torbalarindan brinin de cj'in annesine ait olabileeceği fln söleniyor bence bu saçmalık bana kalırsa cj'in annesinin mezarı los santos'un kuzeybatısındaki mezarlıkta.ayrica carljohnson ben bi konuya gönderdim torbaların nerde oldgunun resmini ona bakamadın galiba cunku bu sitede hemen hemen herkes biliyor gta'da ceset torbalari oldgunu
beyler bu arada az önce los santos içindeki mezarlığa gittim o kaybolan grafitti olayini incelemek icin ben grafitti'nin yerini bulamadım bulabilen warsa ileti göndersin cok memnun olurum ben bole bise oldugunu gtaturk sitersinden orenmistim