arkadaşlar ben bu sitedeki java oyuna giriyorum oradanda okey bölümüne giriyorum şifre ve nickimi soruyo giriyorum ama sonra yanlış şifre veya kullanıcı adı hatası alıyorum yani bu bölüme girmek için ayrıca üye olmakmı gerekiyor??? birde benim makinem javayı otomatik olarak güncellemiyo java versiyon 2.4 yada en son sürümünü nerden bulabilirim link verirmisiniz??? ayrıca benim java versiyonum 1.4.32 benim bunu 2.4 yapmam lazım nerden yapabilirim???(tam link verirseniz sevinirim)
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Bora Poyraz teşekkür ederim ama ikinci verdiğin site otomatiği çalışmıyor manuel de çalışıyor ama onun versiyonuda v1.4.32, ilk verdiğin ise çalışıyor fakat oda benimkiyle aynı versiyon yani 1.4.32 yinede saol. bişi daha dicem eminmisin bu linklerin son versiyon olduğuna eminsen herhalde benim bilgisayarda bir sorun var. bilgisayarın otomatik olarak javayı güncellemesi için ne yapabilirim??? teşekkürler...
Bir şey değil fakat ben de son sürümü sanıyordum. Ama ikinci verdiğim linkten ben sonuncusunu indirmiştim.Yani link çalışıyordu.Ama artık çalışmıyor olabilir.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...