|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 20/06/2007 : 04:22:54
|
Alooo, bir şey yazdık, burnumuzdan getirmeyin 
Dağılın şimdi!  |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 20/06/2007 : 08:44:57
|
Dıt! :) bkz:crazy_ivan(ahmet kaya öldümü ölmedimi?)  |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 20/06/2007 : 21:48:04
|
Ama:
alıntı: hasantahsinq tarafından yazılan:
Yaa bırak 7-0 lık galibiyetimizi hatırlatarak onların seviyesine düşmeyelim. Seneler önce bir 6-0 yendiler hala ağızlarında. Bir sorum var,siz bir cikleti yıllarca çiğner misiniz?ıyy. Ona bakarsanız 5-1 var...
Hemen işi hakarete dökmek zorunda mısınız? Futbol muhabbetini başka yerlere çekmeden duramaz mısınız?
Yok yok, Türk milletine futbolu toptan yasaklamak lazım. |
 |
|
hasantahsinq
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 20/06/2007 : 22:14:45
|
alıntı: Hemen işi hakarete dökmek zorunda mısınız? Futbol muhabbetini başka yerlere çekmeden duramaz mısınız?
Mesajlara bir bakın.Hepsi Galatasaraya hakaret içeriyor.Şakayla karışık bir söz söylemişim,Galatasaraylı olduğum için bana ters çıkıyorsun. Ayrıca burası 'Spor' bölümü değil burda futbol konuşmak saçma.İlk önce doğru düzgün yöneticilik yap ve konunun sapmasını önle.
Artık üyeliğimi mi kilitlersin ne yaparsın umrumda değil. Büyük ihtimal üyeliğim kilitlenecek,onun için herkese iyi forumlar diliyorum.kilitlenmesse ben yine burdayım..
|
 |
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
Konu  |
|
|
|