Valla Ceyhun abi senin notebook oyuna bile yeter.İyi almışsın.Dediğin gibi de fiyat çok iyi.Valla ben de çok istiyorum ama bütün notebook'ların 1100-1200 dolardan başlaması beni engelleyen unsurlar arasında.Diğer unsur ise ailem.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
bak şunu diyim temiz ikinci ellerde var 900 dolar civarı bir kaç ay kullaılmış oluyor ama olsun bide doğu bankta fln çarşılarda satılıyor ucuza tabi garantisi ok o yüzden tavsiye etmem ben oyun için almıyorum iş için lazım ama oyun için notebook almanızı tavsiye etmem yazık o paraya ha bu arada taksit fln yapıyor öyle 1000 dolar da değil +18 kdv var oda fena bir artış yapıyor özellikle toshiba alamamamın sebebi o zaten palaı bide kdv gelince ohh fena koyuyor