|
| Yazar |
Konu  |
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 11/06/2007 : 17:26:47
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Site olarak COD veya CS gibi bir oyuna nasıl başlanılacak? Clan mı kurulacak, yoksa belirli saatlerde belirli bir sunucuya toptan saldırılacak mı?
Ben clan falan değil de OyunSitesi server kurulmasından yanayım. Ama iş nasıl kurulacağında, ben server falan kurmadan anlamam, eğer bu işlerden anlayan bir üye varsa (konunun kesinleşmesi şartıyla) yardımını beklerim. Saygılar. |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
|
Muamma
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 11/06/2007 : 18:13:11
|
Çok doğru birşey söylemişsin.Örneğin canter vb. oyunları oynayabiliriz.
   |
Ogün AKGÜL |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 11/06/2007 : 19:37:47
|
alıntı: GoaL-KeePeR 2 tarafından yazılan:
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Site olarak COD veya CS gibi bir oyuna nasıl başlanılacak? Clan mı kurulacak, yoksa belirli saatlerde belirli bir sunucuya toptan saldırılacak mı?
Ben clan falan değil de OyunSitesi server kurulmasından yanayım. Ama iş nasıl kurulacağında, ben server falan kurmadan anlamam, eğer bu işlerden anlayan bir üye varsa (konunun kesinleşmesi şartıyla) yardımını beklerim. Saygılar.
Sunucu açmak para gerektiren bir iş. Gerçi kiralaması çok masraflı değil, 30 kişi 1 YTL verse 14 kişilik bir sunucu alınır :P |
 |
|
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 11/06/2007 : 20:55:21
|
| Ben verirdimde kart yok bende:D |
 |
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 11/06/2007 : 21:38:24
|
| Elden vermek olsa tamam ama netten yollayamam =) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|