|
| Yazar |
Konu  |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 17/06/2007 : 15:18:33
|
| ya ona para vermek lzm. Vermek sorun değil de verme şekilleri baya sorun |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
|
burakpahsa
Üye

USA
İleti 58 |
İletim - 17/06/2007 : 20:08:11
|
| evt para odemekle uras fln fılan |
since : 10/12/2005 |
 |
|
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
|
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 18/06/2007 : 15:41:03
|
| bencede cs.ama gta sa mp de oynayabilriz=)oyuna girme derdi yok.server beleş kuruluyo.güzel oyun. |
 |
|
|
Jansay
Üye

İleti 84 |
İletim - 21/06/2007 : 12:40:56
|
Abi bencede COD, arkadaşlarla yapıyoz, gerçekten ÇOK makara oluyor, ve de herkez dediği için CS diyorum. Ama asıl tercihimi şimdi açıklıyorum. Arkadaşlar, aranızda korsan olmak için yanıp tutuşan, yada korsancılık yapmayı seven varsa (bak şimdi tam kendimi tarif ettim :D ) işte fırsat. Pirates of the burning sea. WOW'a benzer opsiyonuyla, kendi bayraklarınızla kendi tayfanızla hatta kendi yaptığınız gemiyle!!!!!!(tabi modelleme programı biliyorsanız) karayiplerde korku salalım. Milleti denizin dibine yollayıp Tortuga'da Jack Sparrow'la rom içelim :D ve A pirate's life for me! şarkısını söyleyelim. Yahuuuuuuuuuu!!!! (evet biliyorum biraz coştum)
Ve benim bir önerim var; bence burda herkez birşey diyor ve böylece kararlaştıramayız, bir arkadaşımız bu oyunları saysın, hangisi kaç tane, bir ileti olarak koysun, millet oyun yazdıkça bu vatandaş iletiyi düzelt opsiyonu üzerinden sayıları arttırsın ve bunu belli bir tarihe kadar yapıp bakalım hangisi en çok oy almış. Ve lütfen herkez bir oyunu birkez yazsın ki karışıklık olmasın. Ve bence 25 Haziran'a kadar oylama olsun. Eşitlik olursa bu tarih biraz daha geçe alınır ve bakalım hangi oyunun bağımlısı olacağız 
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|