AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Site oLarak onLine bir oyuna basLasak?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 19

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 17/06/2007 :  15:18:33  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ona para vermek lzm. Vermek sorun değil de verme şekilleri baya sorun

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

burakpahsa
Üye

USA
İleti 58

İletim - 17/06/2007 :  20:08:11  Bilgileri Göster  burakpahsa için bir AOL İletisi Gönder  burakpahsa için bir ICQ İletisi Gönder  burakpahsa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  burakpahsa için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
evt para odemekle uras fln fılan

since : 10/12/2005
Sayfanın En Üstüne Git

CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680

İletim - 18/06/2007 :  10:19:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyum hala COD'dan yana arkadaşlar.

http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg

Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/06/2007 :  15:41:03  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bencede cs.ama gta sa mp de oynayabilriz=)oyuna girme derdi yok.server beleş kuruluyo.güzel oyun.
Sayfanın En Üstüne Git

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 21/06/2007 :  12:40:56  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi bencede COD, arkadaşlarla yapıyoz, gerçekten ÇOK makara oluyor, ve de herkez dediği için CS diyorum. Ama asıl tercihimi şimdi açıklıyorum. Arkadaşlar, aranızda korsan olmak için yanıp tutuşan, yada korsancılık yapmayı seven varsa (bak şimdi tam kendimi tarif ettim :D ) işte fırsat. Pirates of the burning sea. WOW'a benzer opsiyonuyla, kendi bayraklarınızla kendi tayfanızla hatta kendi yaptığınız gemiyle!!!!!!(tabi modelleme programı biliyorsanız) karayiplerde korku salalım. Milleti denizin dibine yollayıp Tortuga'da Jack Sparrow'la rom içelim :D ve A pirate's life for me! şarkısını söyleyelim. Yahuuuuuuuuuu!!!! (evet biliyorum biraz coştum)

Ve benim bir önerim var; bence burda herkez birşey diyor ve böylece kararlaştıramayız, bir arkadaşımız bu oyunları saysın, hangisi kaç tane, bir ileti olarak koysun, millet oyun yazdıkça bu vatandaş iletiyi düzelt opsiyonu üzerinden sayıları arttırsın ve bunu belli bir tarihe kadar yapıp bakalım hangisi en çok oy almış. Ve lütfen herkez bir oyunu birkez yazsın ki karışıklık olmasın. Ve bence 25 Haziran'a kadar oylama olsun. Eşitlik olursa bu tarih biraz daha geçe alınır ve bakalım hangi oyunun bağımlısı olacağız

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 19 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000