COD 2 turnuvasına pat diye katılınmaz. Antremanlı olmanız lazım. Hepimiz kralız dağıtırız bile deseniz, koordine olmak önemli oyunda. Sonra OS'u rezil etmeyin :).
Bu arada Death_Soldier, senin nicklerden 1-2 tanesi tanıdık geldi, yenianet sunucularına giriyor musun?
Biz sizin adınıza yarışmayacağız zaten Kendimiz için yarışacağız orada. Ne war ne yok ortaya koyacaz Takımın Yıldızıda geliyor Cod'cu görecen millet Kendimize güwenimiz sonsuz Ben bayaaa bir eski CoD'culardanımdır Bugün tekrar kurdum bayaa antireman yaptım biraz formdan düşmüşüm ama toparlarım ben...
bu arada eğer yeterli oy birliği sağlanırsa COD oynayalım. ve eğer yöneticiler ve site sahibi izin verirse : server ismi oyunsitesi.org takma adım: HASANTR[OS]. harika oldu :)
turnuvaya katılmayada gerek yok.antrenman lazım eğer katılacaksak.
COD 2 turnuvasına pat diye katılınmaz. Antremanlı olmanız lazım. Hepimiz kralız dağıtırız bile deseniz, koordine olmak önemli oyunda. Sonra OS'u rezil etmeyin :). Sesle arası iyi ve zoomuna güvenen bi kaç arkadaşla ben havada karada takım olarak kapışmaya razıyım silahlar zoom üzerine dayalı, bende kendimi awpde öğüttüğüm için CoD da fena sayılmam
alıntı:CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Bu arada Death_Soldier, senin nicklerden 1-2 tanesi tanıdık geldi, yenianet sunucularına giriyor musun?
yenianete 1 veya 2 kere girmişliğim varda senoynada görmüş olabilirsin hocam. Allah razı olsun clan sıkıntım yok, arkadaşlarla grup olarak giriyoruz genelde :)