arkadaşlar bilmiyorum acaba bu konu önceden varmıydı.. Sagopa K. hakkında ne düşündüğünüzü yazarsanız sizde fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum ...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!.. ..::MuRaT::.. KnighT_OnLiNe
Rapçilerin büyük bir kısmı hakkında pek iyi şeyler düşünmüyorum.
Genelleme yapmış gibi olacağım ama ideolojilerini küfürle anlatıp bunu özgürlük sanan ve bunu savunan insanlardan hayır gelmez.Dediğim gibi bu bir genelleme.Elbette adam gibi anlatanlar olacaktır ama sevmiyorum.Sonuçta rap bir zenci kültürü beyazların üstünde çok sırıtıyor.
Genelleme yapmış gibi olacağım ama ideolojilerini küfürle anlatıp bunu özgürlük sanan ve bunu savunan insanlardan hayır gelmez.Dediğim gibi bu bir genelleme.Elbette adam gibi anlatanlar olacaktır ama sevmiyorum.Sonuçta rap bir zenci kültürü beyazların üstünde çok sırıtıyor.
:S
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!.. ..::MuRaT::.. KnighT_OnLiNe
zenci kültürü veya beyaz kültürü olsun hiç önemli değil.ona bakarsan rock,metal vs. kültürleride bizim kültürümüze hiç uymuyor.(beyazların yarattığı bir müzik olmasına rağmen).dünyada birçok kültür var bunları beyaz siyah diye ayıramassın.ayrıca rap müziğini kötülemeyi bırakın yahu.rap veya rock hepimiz kardeşiz şunun şurasında.