AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 mostwantedtan anlayanlar cok acıl
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

waho
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 31/05/2007 :  22:57:15  Bilgileri Göster  waho'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar razoru gectım daha sonra adamlar tutuklandı ben kactım sonra kovalamaca basladı bıraz sonra polıs yakaladı restart dedım yıne kovalamaca basladı sonra sıkıldım cıktım...sımdı polıs gorevıne gırıyorum tum gorevler bıtık nasıl bıtırcem oyunu ne olur yardım edın heralde ınsaatta yer acılıyormus ordan ucuyormusuz stadın orda fakat bende orası halen kapalı ne yapmam lazım lutfen yardım edın

donatello
Üye

Turkey
İleti 195

İletim - 01/06/2007 :  14:16:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
harıtada nok ta olması lazım bıraz gez polıslerı oyala 4 5 dakka sonra gelır o nokta ok

Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
Sayfanın En Üstüne Git

waho
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 01/06/2007 :  16:56:51  Bilgileri Göster  waho'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadasım 13 dk boyunca kactım poısten yınede gelmedı
Sayfanın En Üstüne Git

donatello
Üye

Turkey
İleti 195

İletim - 01/06/2007 :  17:12:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya otoban yolunun oralarda hatta onunde kepce duruyodu yolun orası acılmısır bı bak ıstersen

Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
Sayfanın En Üstüne Git

waho
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 02/06/2007 :  12:51:32  Bilgileri Göster  waho'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hayda arkadas anlamıyomuusn acılmamıs ıste bılıyoz otobanın oralarda olduıgunu stadyumun yanında halan kepce duruyo
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000