AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Necromancer
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

armageddon
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 22/07/2007 :  03:34:45  Bilgileri Göster  armageddon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Beyler o değil de size adam gibi bi build yazıyım doğru düzgün oynadıktan sonra herkesi yenersiniz bunla, ama versiyonunuz nedeniyle skiller birbirine bonus veriyosa tutar bu yoksa hiçbir işe yaramaz, skiller şöyle;

Teeth=max
Bone Armor=1
Bone Wall=kalanlar (15-20 skill arası bişey kalıyo tam hesaplamadım)
Corpse Explosion=1
Bone Spear=max
Bone Prison=max
Bone Spirit=max

Clay Golem=1
Golem Mastery=1
Summon Resist=1

Decrepify=1 (ve onu açmak için gerekenler)

Şimdi bahsetmem gerek bikaç şey var, bu buildde clay golem 1 demeyin ki clay golem lvl 1 yetmez diye, hellde bile yeter hem druidin ayısı bile yetiyo, ama zaten bu karakter pvm için değil pvp için yani kapışmalar için golem oyalama ve yavaşlatma işine yarıyor ve life si de çok yüksek, neyse kapışırken adama decrepify yi çakarsınız ve bone spirit yada spearları sallarsınız (hangisi olcağı size kalmış) ikiside yüksek vuruyo ve bu saldırılar magic vuruyo, magicin defansı yada resisti yoktur beklediğinz kadar vuruş yazmaması sizi üzmesin gerçekten fazla vurur. Benden bu kadar bone necronun başka skill türü falan yoktur, var ama summon/bone necro bunun kadar fazla vuramaz gerçi onun iskeletleri var ama...onun da buildini bi ara yazarım, iyi oyunlar...
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 24/07/2007 :  11:06:42  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Güzel açıklamışsın tam olarak böyle olmalı bencede.
Golem necro-necro karşısında çok iyi oluyor.Adam örneğin seni görmeden spiritleri atıyor onlar da golemi takip ediyor yani boşa gidiyorlar.Sende bu sırada adama dalıyorsun.

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

armageddon
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 09/08/2007 :  04:13:45  Bilgileri Göster  armageddon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bİ tane daha necro buildi, kasması kolay ve hem psycal hem de poison damageye sahip bir necro bu;

Poison dager: max
Poison explosion: max
Poison Nova: max
Teeth: 1
Corpse Explosion: 1

Raise Skeleton: max
Skeleton mastery: max
Clay golem:1
Golem mastery:1
Summon resist:1

Amplify Damage: 1

yapmanız gerekn çok basit, güçsüz canavarlara gidip iskeletleri tamamladıktan sonra, golemi alıp ve güzel merc seçtikten sonra nerde kasıcaksanız taktik şu;

İskeletler vurmaya başlıcak, Amplify Damageyi çakıcaksınız daha fazla vurucaklar tabi siz de arkadan Poison Nova atıcaksınız canavarlardan biri ölücek, Coprse Explosion kullanarak cesedini patlatıcaksınız ve o alandaki canavararın hiç olmassa yarım güçleri gidicek (Tabi Amplify Damage attıysanız) İskeletler 1 tane daha kestiğinde canavar onu da patlatıcaksınız ve ordaki bütün canavarlar ölücek kasması çok kolay bir karakterdir ben denedim biraz kabiliyet gerekitiriyo, kızmayın bu karakter dayanıklı ama Hell Baal kesmede aşırı zayıf, öldüğünden falan değil gücünü götürene kadar... Anlattıklarımdan biraz uzun gelmiş olabilir ancak itemlerin sağladığı + skillerle çok şey kazanıcaksınız... Bu arada 1 dediğim skilleri önce tamamlıyın 20 olanlardan en son poison daggeri tamamlayabilirsiniz karakter yüksek olsa bile kalan skiller olcak, her lvl da damage artıcak yani...
Sayfanın En Üstüne Git

no noob
Üye

Turkey
İleti 36

İletim - 18/09/2007 :  19:52:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

Spiritten kaçmak kadar kolay bir şey yok diabloda :) necro vs necroda spear olan kazanır

benimde necromencerim war speraci ne ye werebilirim

tarik
Sayfanın En Üstüne Git

no noob
Üye

Turkey
İleti 36

İletim - 18/09/2007 :  19:59:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
pff bi konu kurdum kimse gelmi

tarik
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu