Baktım açan yok bende açayım dedim şu konuyu :) Herkezin düşüncelerini bekliyorum.Ben yeni bir necro açtım.Onda da sırf kemik büyülerine vereceğim. Theet:10 Bone wall:20 Kemik hapsi:4-5 olabilir. Bone spear:20 Bone spirit:(gittiği yere kadar) Bunlar önemli olanlar Birde curse ler var tabi.İron maiden çok güzel.Ama bu daha çok summonlar için gerekli. Ben hiç açmadım ama bir tanesinin özelliklerine bakıyorum adamın yürümesini yavaşlattığı yazıyordu.Ama bayağı curse açmak lazım işte.Yine de işe yarayacağını düşünüyorum.
Gelelim taktiklere; spear ile spirit iyi geliştirilmeli iyi bir duel için.Daha sonra Spirit i adamın üstüne arka arkaya salıyoruz.Sonra o kaçmaya başlıyor.Arkasında bir kafes çekiyoruz.Spirit ler hedefi vuruyor.Bu sırada arkadan olabildiğince çok spear atıyoruz çünkü hızlı gidiyor.
paladin yanlış düşünüyorsun bence.Bak ben çok iyi oyuncu değilim.Şu anda çok dandik bir level 58 necrom var.Onun spiriti 860 civarı dmg veriyor.Sorc lar bile zor kaçıyor.Ama tabi taktik yapmak lazım. Bak önce adama sallıyorsun arkadan kafes yaptın mı kaçsın da göreyim.
Birde bu benim dandik adamın üstündekilerden olsa gerek resistansları çok kötü.Hemen hepsi -30 larda -50 lerdeydi.Yeni leve 34 adamımda şimdi onlar +50 civarlarında.Bu korumalar sizlerde kaç?
evet çok az zaten o yüzden dandik dedim ya.Skilleri falan yanlış vermiştim.Zaten onunla oynamıyorum artık.Level 70 necrom vardı onunla oynuyordum.Düzgün itemleri yoktu, işte 1,5k civarı vuruyordu.Ama bu geçen pazartesi sıfırlamışlar tüm karakterleri bir arkadaş dedi bana da.Benim internetim yok hala o yüzden giremiyorum. :(
Sorclar merak ediyorum hell de nasıl oynuyorlar.Hell de tüm canavarların cold,fire immune ları var.Gördüğüm çoğu char da cold da geliştiriyor kendini travincal da "help me tra" diye server açıyorlar sonra :) Birde onların büyüleri çok garip 1-2500 dmg diye görmüştüm şaşırdım.Hiç stabil değil benim necro da en fazla 100 dmg fark ediyordu valla. Ben sadece necro ile oynuyorum da o yüzden bilmiyorum sorc normal mi bu?
Benim en çok ihtiyacım olan item "%60 faster cast rate" veren bıçak vardı.Çok harika birşey.Onu bulsaydım tam olacaktı ama bulamadım...