İlginç duvar kağıtları arıyorum ama isteğime uygun bir site bulamadım. Özellikle fantastik tarza yada oyunlarla ilgili duvarkağıtları bulabileceğim birkaç iyi site adı bilen varsa bir zahmet yazıversin. Ayrıca yazılan adreslerin bedava olması ilk tercihtir...
Daha bulursam yazarım.Umarım şimdilik işine yarar.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Yaa hakikaten şöyle frp temalı resimler indirebileceğimiz güzel siteler bilen varsa. Yada Oyuların güzel duvar kağıtları olan. mesela Fallout tactics ne kadar garip bir oyun olsada masaüstü temaları süperdir.
Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
walla benim bildiğim bi site var ama paralı sanırım ama bedava duvar kağıtları da var ben prince of persia nın kini almıştım.www.gamewallpapers.com du herhalde. bi bakın derim...