|
| Yazar |
Konu  |
|
The_RecruiT
Üye

Turkey
İleti 1433 |
İletim - 29/05/2007 : 21:07:18
|
Herkes doğru yapacak diye bir kaide söz kanusu değil ama Napalım bununla övüneceğiz. |
 |
|
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 29/05/2007 : 21:24:26
|
| Ben biliyordum zaten, sizi denemek istedim. :P Yoksa ilk bakışta anlamıştım, Allah kehretsin işte zeka böyle birşey... |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
|
zülal
Üye

Turkey
İleti 49 |
İletim - 29/05/2007 : 21:26:42
|
alıntı: donatello tarafından yazılan:
Allah emretti, Peygamber kabul etti, kuran-i kerim reddetti....
nedir bu??      
kardeş evliliği (başka bi forumdan buldum ) |
**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
|
 |
|
|
torres17
Üye

Turkey
İleti 1042 |
İletim - 31/05/2007 : 16:54:45
|
| anlamadım... kardeş evliliğiyle ne alakası var?_? |
"yol arkadaşım; gördünmü, duydunmu olup bitenleri, kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri"
 |
|
|
zülal
Üye

Turkey
İleti 49 |
İletim - 31/05/2007 : 17:22:29
|
| Allah Hz.Havva ve Hz.Adem zamanında farklı yıllarda doğan kardeşlerin evleneceğini emretmiş(tam bilmiyorum ama bize din kültürü öğretmenimiz böle anlattı)daha sonra yine Allah ın emriile Kuran-ı Kerim kardeş evliliğini yasaklamış(aileler çoğalınca)böle galiba yanlışım varsa düzeltin |
**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|