AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Morrowind + Expansion Pack Genişleme Ek Pakedi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 31/01/2004 :  22:09:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu oyuna başlamayı düşünüyorum (biraz geç ama olsun) sağlam bir karakter için oyunu oynamış kişilerin düşüncelerini almak istiyorum. Bir büyücü yaratmayı düşünüyorum ama bunu yaparken nelere dikkat etmeliyim. Bir el atında şu karakteri beraberce yaratalım. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler...

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 06/02/2004 :  12:52:50  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
rappier hocam (kusura bakma bu arada byram tatili sebebiyle şimdiye dek yazamadım) bloodmoon varmı? yoksa tribunallamı sadece? bloodmoon varsa bende öğrenmek isterim nasıl olacakta :) adamlar sürekli büyü saldırılarımı reflect ediyorlar..
kendi büyücümü yazayım:
high elf
atronach burcu
ana yetenekler
enchant (geliştirilmesi en zor yetenek)
destruction (saldırı ağırlıklı okul zaten olmadan olmaz)
alteration (sırf levitate için bile değer)
bir zırh çeşidi (unarmored olmuyor bloodmoonda kıtır kıtır kesiyolar adamı en azından bir light zırh lazım)
bir silah çeşidi (tamam büyücü dedikte gerek tribunal gerek bloodmoonda (helede bloomoonda) çok resist ve reflect yiyorsun (mm işlemiyo yani büyüler biliyosundur ama okuyayanlarda anlasın ;))
minor yetenekler
buraya istersen büyülerin geri kalanları koyabilirsin özellkle restoration oyunun başlarında işe yarıyor (sonra constant heal veren eşyalar yapıypsun pek gerek kalmıyor) yer artarsa armorer düşünebilirsin.
birde birşeye dikkat etmeni öneririm yeteneklerin governing attribute'leri dağınık olsun ona göre daha dengeli level atlarsın. power game oynayacaksan öncelikle endurance kaynaklı yetenekleri kullan (spear, medium armor, heavy armor) en önemli özellik o.
kafandaki olayı biraz açarsan daha ayrıntılı birşeyler yazabilirim.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 06/02/2004 :  18:41:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Shadow zaten bu mesajı sana atmıştım desem yeri. Bu oyunda bildiğim kadarıyla burada teksin. O yüzden beklemek beni fazlaca rahatsı etmedi.
Ben kendi adıma bu tip frp'leri fazla sevmem, bir türlü ısınamadım işte. Ama denemektede fayda var diye bir başlayayım demiştim. Bende oyunun her iki exp pack'ide var. netten biraz bilgi topladım. Adamlar ana oyunda karakter geliştirmeden diğerlerine fazlaca bulaşmayın diyorlardı. Bende ilk oyundan başlayarak şu türe tekrardan bir başlangıç yapayım dedim. Bu arada sevmem dediysemde daggerfall olsun, arena olsun bu türden birkaç oyun bitirdim. Yani tamamen kör cahilde değilim.

Büyücü olayına gelince son zamanlardaki zevkim büyücü karakterler yaratmak oldu. Daha önceleri genel olarak fighter/thief karakterlerle oynardım. Karakterler belli bir yerden sonra gelişme hissini vermiyorlar ama mage olayı bambaşka... Özellikle Ad&D kuralları ile oynarken nereden yeni bir büyü bulacağım diye dolaşmak oldukça hoşuma gitmeye başladı.

Son bir aydır Nwn oynuyorum ve yarattığım büyücü oldukça sağlam birşey oldu. Yanlış hatırlamıyorsam sen bu oyunu oynamamıştın. Tavsiyem sende bir wizard ile oyuna başla ve hakkını vererek biraz oyna. Eminimki çok hoşuna gidecek...

Morrowind'de dediklerine göre bir karakter yaratayım bakalım neler olacak. Biraz oynayayım, eminimki sana soracak binlerce sorum olacak....
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 07/02/2004 :  13:10:21  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
rappier hocam nwn konusunu açmasak ama tamam bir ara oynayacam. şimdi biraz vakit problemi çekiyorum. morrowind konusundada elimden gelen yardımı gösteririm ama tek değilimdir yahu vardır birileri :) bide high elfler için birşey diyeyim tam büyü karakterleri olsalarda çok negatif özellikleri var onun yerine bir bretonda düşünebilirsin ama high elf daha zevkli oluyor ;)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 07/02/2004 :  13:40:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Deneyip göreceğiz, ama seninde dediğin gibi uç noktalarda karakter yaratmak gerçekten güzel... Belki başlarda biraz zorlanıyorsun ama ileride godmod gibi önüne geleni devirebiliyorsun. Aynen şu an Nwn'daki elf büyücüm gibi... Oyunun exp ile birlikte bir sürü extra gelmiş ve karakter neredeyse önüne gelene öl diyecek ve herkesde bu uyarıya uyacak ))))
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 09/02/2004 :  23:31:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
rappier in bildiği bir şey vardır dedim bende başladım :P gerçekten güzel bir oyunmuş sağolun bu arada bende her zamanki gibi bir savaşçı yapıcam shadow banada biraz bilgi versene (ama fazla değil :D)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000