AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 nfsu2 yarıslar yok
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189

İletim - 26/05/2007 :  12:23:25  Bilgileri Göster  asphalt2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunun %45i bitti sonra bidaha yarıs cıkmadı
butun modifiyecilere gidiyorum yeni parcaları taktırıyorum olmuyo
acil

EE DESİGN&EE GAMES

asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189

İletim - 30/05/2007 :  19:25:50  Bilgileri Göster  asphalt2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
acil yazdıgımı sanıyordum
hic kimsede omadımı simdiye kadar bitek bendemi oldu

EE DESİGN&EE GAMES
Sayfanın En Üstüne Git

emre_525
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 01/04/2008 :  17:46:19  Bilgileri Göster  emre_525'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer Undergraund2 ise
arabanın görselliğini yükseltmen lazım F4 e basınca liste türü birşey açılıyo ordaki yıldızları arabaya şekil vererek yükseltmeye çalış
(Boya-Neon-Tampon-Rüzgarlık-Jant V.s)
o yıldızlar yükseldikce dergiler V.s açılıo orda resim felan çektiriosun arabanın' ondan sora yarışlar açılır...
(Ben 1ay uğraştım seninde uğraşmanı istemem):D
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 01/04/2008 :  21:09:41  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bazıları öğle değil ve neden hortlatıyorsun HORTLATMA!

Konuya bakmıyorsun biliyorum ama yardım ediyim.
Oyunun %45 civarlarında bütün yarışlar biter ama biter gibi gözükür bitmez gizli yerler vardır onları sen bulacaksın ben hepsini buldum ama kaybettim format attımda.

modifiyelerde bazı taraflar kilitlidir onlaı açmak için hani % falan var onlar yükselicek %100 olursa bütün hepsi açılır ama %45 de hepsi açılmaz yarısı ama biraz 3 veya 4 eksiği vardır tahminim 47 tanemi ne ama bunu toplam olarak söğlersek baya vardır

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189

İletim - 05/04/2008 :  19:09:25  Bilgileri Göster  asphalt2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1 yıl sonra cewap yazan oldu tabi bende o arada 2 format attım,yinede sagolun

EE DESİGN&EE GAMES
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000