AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 silkroad başlangıç
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

åZ®æ£
Üye

Turkey
İleti 46

İletim - 25/05/2007 :  16:51:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
silkroad yeni başlıcam bana dowland linkini ve nasıl bir oyn oldunu nasıl item alacağımı silahları oyun hakkında herşeyi anlatırsanız sevinirim

server:manes
ırk:orc
pm(isim):IShadowWolfI
lvl:61
clan:pusat

__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400

İletim - 25/05/2007 :  18:45:31  Bilgileri Göster  __KaaN__'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
www.silkroadonline.net den indiriyorsun ondan sonra yin eaynı siteden üyelik alıyorsun oyunu indirip yükledikten sorna aldığın şifreyi oyunu açıp yazıyorsun ardından keyfine yönelik server seçiyorsun ( en dolusu Athens en boşu Zeus adlı serverlar) SOnra oyuna alırsa create diyorsun çarını kuruyorsun sevdiğin tipi sonra glavie cimi yoksa kılıç kalkancımı yoksa okçumu diye onu seçiyorsun ben full ınt spear derim ama o sana kalmıs sonra start diyosun oyuna giriyorsun jangan isimli şehirden çıktıkdan sonraMANGYANG adlı canavarı kesmeye baslıyorsun yaklaşık 3 hayvanda 2 levele geçiyor 3 levele kadar mangyang kes ardından gorile benzeyen hayvanlara git ondan sonra sincapalra git level 5 e gelince eğer glavieciysen HEUKSAL a level up wericeksin eğer ateşci olcaksan FİRE ye level up werceksin her ikiside level 5 e geldiğinde skiller görünecek her birine 2şer skill werip onları açıyorsun ardından skilleri açtığında onlara bi kere tıklayım alttaki 1234567890 yazan yerlere koyuyorsun sonra kasmaya dewam ediyuorsun bazı levellere geldik çe yeni skiller açılmaya başlar...

...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000