AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 Tomb raider 3: Adventures Of Lara HELP!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 31/01/2004 :  13:37:41  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar oyun biraz eski ama yardıma ihtiyacım var ilk bölümü yani amazon ormanının bitirdim , yeni bölüm olarak da Neveda Desert adlı yeri seçtim fakat biryerde takılı kaldım. hapishane gibi bir yere geldim orayı geçemiyorum. içeriye de giremedim. oyunu bilenlerden yardım istiyorum

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 31/01/2004 :  15:45:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=470&pg=2 Burada oyunun tam çözümü var. Seninde dediğin gibi eski bir oyun sanırım anlattığın bölümü hatırlayan bulman zor.
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 01/02/2004 :  13:14:48  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yanıtın için çok teşekkür ederim

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000