AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Movie Maker
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 19/05/2007 :  07:53:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
merhabalar windows movie maker ile ilgili bir sorum olacak çektiğim videolar .mp4 uzantılı fakat movie makerda bunu desteklemiyor ne yapabilirim? movie makerın güncelleştirmesi(varsa) yapmalı mıyım yoksada bu uzantıları değiştirebilir miyim??

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 25/06/2007 :  14:18:19  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Movie makerin yeni bir sürümü çıkmış sanırım onu yüklersen belki olur.Linkini de vermek isterdim ama bendede yok:)...
Sayfanın En Üstüne Git

mjo
Üye

İleti 85

İletim - 28/06/2007 :  13:10:42  Bilgileri Göster  mjo için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
uznatıları başka bir programda değiştirmeyi denedinmi...
denemediysen movie makerın yamaları heralde bu işi yapıyordu diye hatırlıyorum..
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 29/06/2007 :  14:14:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hallettim sağolun eğer benim gibi ihtiyacı olan varsa Total Video Converter adlı prog. indirsin 15 günlük yanlız...

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 29/06/2007 :  20:57:02  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
wise_girl tarafından yazılan:

Movie makerin yeni bir sürümü çıkmış sanırım onu yüklersen belki olur.Linkini de vermek isterdim ama bendede yok:)...

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d6ba5972-328e-4df7-8f9d-068fc0f80cfc&DisplayLang=tr

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 29/06/2007 :  22:05:39  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Aaa bak arkadaş benim yerime koymuş.İleriki sürümü.Saol...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000