AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Colt mu AK47 mi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

XJUDAS
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 12/06/2007 :  09:37:20  Bilgileri Göster  XJUDAS'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadas ikisiinde kullanıcısı farklı ama AK47 di tabiki daha etkili ve oyunun zevkini alıyorsun bence AK47

POLiZEi ALARM
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 13/06/2007 :  13:53:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İkisi arasında kıyaslama yapmak bana göre saçma. İkiside nokta atış silahı.
İkiside gerekli yerlerde aynı etkiyi yapar sebebine gelirsekte;
helmet ne colt nede ak47 mermisini engelleyebilir, aynı ölçüde çelik yelekte öyledir. Kafa veya omuz hizasında gelen bi atışta ikiside tekte alır.
Ama kullanamıyan ellerde iki silahta boş. Bir sürü kişi gördüm ak-colt oynarken bir uçtan bir ucu tarayan :S

Coltla 3 lü combo deneyin ak-colt haritasında bi aynı şeyi ak47 ile yapamayacaınızı görebilirsiniz.
ak47 ilk iki mermi dışını dağıtır, aynı şekilde colt ilk üç mermi sonrasını dağıtır.

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 14/06/2007 :  19:21:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
3'lü combo nedir?

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 14/06/2007 :  21:53:09  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
3 kere sık, dur, 3 kere sık..

Aynı fikirde değilim aynı etki konusunda. Evet ak47 nokta atış silahıdır ama deneyimliyseniz her kılığa girer. Uzun mesafede rahatlıkla tek mermi alabilirsiniz. Orta mesafede oynak bir adam karşısında cross'un üst çizgisinin en üstü adamın boğazının bikaç santim aşağısına gelecek şekilde tararsanız 5. mermi gözünü deşer.

Colt daha çok aksiyon silahı bence. Yakın, orta mesafelerde güçlü olduğunu düşünüyorum daha çok. adamın ayağına nişan alarak tararsanız göğüs çevresine giden 3 mermi-ki çok kolay gider- adamı yere yığar. Kullananda biter derim

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 14/06/2007 :  23:48:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
artık awpden çok aim_aztec veya aim_taliban tercih ediyorum ve artık coltta daha kesin bi çözüm kullanıyorum

Bu zamana kadar coltla hiç tek tek seri sıkmamıştım ama denedim ve çok etkili olduğunu gördüm. Ak47 den daha seri ve cross her ne kadar açılırsa açılsın yinede dağıtmıyor (belirli bi mermi sayısına kadar)

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000