İkisi arasında kıyaslama yapmak bana göre saçma. İkiside nokta atış silahı. İkiside gerekli yerlerde aynı etkiyi yapar sebebine gelirsekte; helmet ne colt nede ak47 mermisini engelleyebilir, aynı ölçüde çelik yelekte öyledir. Kafa veya omuz hizasında gelen bi atışta ikiside tekte alır. Ama kullanamıyan ellerde iki silahta boş. Bir sürü kişi gördüm ak-colt oynarken bir uçtan bir ucu tarayan :S
Coltla 3 lü combo deneyin ak-colt haritasında bi aynı şeyi ak47 ile yapamayacaınızı görebilirsiniz. ak47 ilk iki mermi dışını dağıtır, aynı şekilde colt ilk üç mermi sonrasını dağıtır.
Aynı fikirde değilim aynı etki konusunda. Evet ak47 nokta atış silahıdır ama deneyimliyseniz her kılığa girer. Uzun mesafede rahatlıkla tek mermi alabilirsiniz. Orta mesafede oynak bir adam karşısında cross'un üst çizgisinin en üstü adamın boğazının bikaç santim aşağısına gelecek şekilde tararsanız 5. mermi gözünü deşer.
Colt daha çok aksiyon silahı bence. Yakın, orta mesafelerde güçlü olduğunu düşünüyorum daha çok. adamın ayağına nişan alarak tararsanız göğüs çevresine giden 3 mermi-ki çok kolay gider- adamı yere yığar. Kullananda biter derim
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
artık awpden çok aim_aztec veya aim_taliban tercih ediyorum ve artık coltta daha kesin bi çözüm kullanıyorum
Bu zamana kadar coltla hiç tek tek seri sıkmamıştım ama denedim ve çok etkili olduğunu gördüm. Ak47 den daha seri ve cross her ne kadar açılırsa açılsın yinede dağıtmıyor (belirli bi mermi sayısına kadar)