AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Araba Uçak Motor Gemi Binlerce
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 11/05/2007 :  10:11:25  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
http://grandtheftauto.filefront.com/file/IMG_Tool;44920
adresinden yükleyebilirsin.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 11/05/2007 :  19:33:08  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Saol, çok teşekkür ederim.

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 11/05/2007 :  21:33:08  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
image editör le araba değiştirmeye çalışıyorum sizin talimatlara harfien uyuyorum yinede olmuyor. Şöyle bir hata alıyorum " File is too big to replace" bu neden oluyor. ? Bu arada gta vice city back to the future modunu yuklemeye çalışıyorm.

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 12/05/2007 :  09:03:03  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Değiştirmeye çalıştığın dosyanın oldukça büyük olmasından kaynaklanıyor bu hata. Bu yukarıda bahsettiğim değiştirme olayları San Andreas içindi. Vice City için hiç kullanmadım.
Ayrıca, mod yüklemek için sanıyorum Mod Installer diye bir program kullanılıyor. Ayrıntısını bulabilirsem yayınlarım.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000