|
Yazar |
Konu  |
Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298 |
İletim - 04/05/2007 : 22:36:37
|
Uzun süreden beri site güncellenmiyor...Bunun farkındayız...Suçu yöneticilere atmak çok acımasız olur...Yavaş yavaş üyelerinde yardımı ile bir kalkınmaya geçsek nasıl olur? Hani benim yazarlık başvurusu hakkında bir kuyruk sokumum var:)2 ay önce başvurduğumda başarıslıkla geri dönmüştüm... Ama ufaktan ufaga hani yöneticiler şu konu hakkında bir yazı hazırlayın diye bildirseler, en az 3 kişiden yazı gelir diye tahmin ediyorum.En azından 3 yazıdan biride siteye yakışır kalitede olacaktır...
Tabiki hiç yöneticilik yapmadığım için olayın zorluğu ve olağanlığı hakkında bir fikrim yok...Sadece böyle bir şey olabilir mi diye düşüncemi ortaya koydum... |
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 05/05/2007 : 00:26:20
|
Olur olmasına da zor olur biraz. Malum, üniversite nedeniyle hafta içi bakamıyoruz bilgisayara. Monitörümüz de bozuk olduğundan (Görmeden yazıyorum şu an :P), renkler anlaşılmıyor. Bu da oyunun görüntülerini ayarlarken sorun yaratıyor. Lafın kısası, böyle bir uygulama için uygun an geldiğinde biz bildiriz zaten. İçinizi ferah tutun siz :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 05/05/2007 : 01:27:59
|
Knight Online için sağlam bir rehber hazırlayabilecek bir babayiğit varsa hazırlasın :) |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 05/05/2007 : 09:23:08
|
ben hazırlarım. hatta onla yetinmem silke de girerim :)) ama sorun zaman işte. 5 gün okul, haftasonu dershane, sürekli ödev, hep yazılı :/ 19-20 mayıs arasındaki dershane tatilinde yapabilirsem birini yaparım |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 05/05/2007 : 10:35:28
|
alıntı: tarafından yazılan:
Olur olmasına da zor olur biraz. Malum, üniversite nedeniyle hafta içi bakamıyoruz bilgisayara. Monitörümüz de bozuk olduğundan (Görmeden yazıyorum şu an :P), renkler anlaşılmıyor. Bu da oyunun görüntülerini ayarlarken sorun yaratıyor. Lafın kısası, böyle bir uygulama için uygun an geldiğinde biz bildiriz zaten. İçinizi ferah tutun siz :)
Kardeşim 1yıldır bozuk sizin monitör :D. Neyse yapılınca haber edin yazayım bir iki inceleme... |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 05/05/2007 : 12:04:01
|
alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
ben hazırlarım. hatta onla yetinmem silke de girerim :)) ama sorun zaman işte. 5 gün okul, haftasonu dershane, sürekli ödev, hep yazılı :/ 19-20 mayıs arasındaki dershane tatilinde yapabilirsem birini yaparım
Acelesi yok zaten. Ayrıca bir takım da oluşturabilirsiniz hazırlamak için, zira çok kapsamlı bir oyun ve genelde forumda net bir sonuç çıkmıyor konuşmalarda. Kimisi başka birşey diyor, kimisi yok öyle değil diyor. İyi bilmek, hazırlamak lazım ki güvenilir bir kaynak olabilsin.
Ekleme: SilkRoad Online da güzel olur aslında evet. Ama yazar kadrosundan oynayan olmadığı için, kontrol edebilecek bir merci yok. Dediğim gibi forumdan bir komisyon oluşturulması mümkün :). |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|