|
| Yazar |
Konu  |
|
Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298 |
İletim - 04/05/2007 : 22:10:52
|
Sizce en sadık ev hayvanı hangisi?? Aslında kız arkadaşımın bir iguaanası var...İlk başlarda çok korkuyodum ama karizmayı bozuntuya vermemek için alıştım.Şimdi kendime bir iguaana almak istiyorum.Tabi sizinde fikirlerinizi alayım dedim.Belki daha sadık ve daha hoşuma gidecek bir hayvan ortaya çıkabilir:) |
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
|
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 04/05/2007 : 23:15:04
|
| Muhabbet kuşu! bütün dertlerini paylaşabilrsin.. çok içli bir hayvandır. olmadı geçer muhabbet edersiniz, efkar dağıtmak için bi rakı sofrası kurarsınız, 2 de cips alırsınız ne güsel. sabahları da gelir biraz beyaz peynir bi parça ekmek yer, çay içer =) arkadaşın kuşu bütün bunları yapıyor çok sadıktır :)) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 04/05/2007 : 23:22:25
|
alıntı: Baygitar tarafından yazılan:
Sizce en sadık ev hayvanı hangisi?? Aslında kız arkadaşımın bir iguaanası var...İlk başlarda çok korkuyodum ama karizmayı bozuntuya vermemek için alıştım.Şimdi kendime bir iguaana almak istiyorum.Tabi sizinde fikirlerinizi alayım dedim.Belki daha sadık ve daha hoşuma gidecek bir hayvan ortaya çıkabilir:)
Kız arkadaşın evinde !iguana! mı besliyor     |
 |
|
|
Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298 |
İletim - 04/05/2007 : 23:26:48
|
| Evet:)Ama çok tatlı bir şey...Yani alışınca öyle geliyor...İlk gördüğümde imdat diye bagırmamak için kendimi zor tutmustum:) |
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
|
 |
|
|
burakpahsa
Üye

USA
İleti 58 |
İletim - 05/05/2007 : 06:57:00
|
| ben olsam daha cok paluk maluk alirdim iguana nin yerine |
since : 10/12/2005 |
 |
|
|
---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630 |
İletim - 05/05/2007 : 09:56:23
|
alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
Muhabbet kuşu! bütün dertlerini paylaşabilrsin.. çok içli bir hayvandır. olmadı geçer muhabbet edersiniz, efkar dağıtmak için bi rakı sofrası kurarsınız, 2 de cips alırsınız ne güsel. sabahları da gelir biraz beyaz peynir bi parça ekmek yer, çay içer =) arkadaşın kuşu bütün bunları yapıyor çok sadıktır :))
Benim geçtiğimiz sene rahmetli olan kuşumda benzeri şeyler yapardı.  Köpekler sadıktır denir, ama benim köpeğimin bana sadık olduğu pek söylenemez o ayrı. 
|
Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım.. Member Since: 19/07/2006 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|