AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 sims2yi turkler yapsa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

sims 2
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 31/08/2007 :  16:33:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence söyledikleriniz çok ama çok saçma çünkü dinle oyunun ne alakası var tabi dinimizi küçümsemiyorum ama neyse...

sims
Sayfanın En Üstüne Git

sims 2
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 31/08/2007 :  16:36:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
konu ne arkadaşlar

sims
Sayfanın En Üstüne Git

asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189

İletim - 31/08/2007 :  16:55:22  Bilgileri Göster  asphalt2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
sims 2 tarafından yazılan:

konu ne arkadaşlar

sen once konunun ne oldugunu bi ogren anla sonra yorum yap ayrıca konunun ismi konuyu yeterince iyi anlatıyor

EE DESİGN&EE GAMES
Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 05/09/2007 :  15:46:33  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben düşündüm taşındım ve The Sims'in türkiye yamasını yapmaya karar verdim. Şu anda yamanın skinlerini yapıyorum. İstediğiniz skin var mı?

Ayrıca yama 4-5 hafta sonra bitecek fakat Hot Date ve Superstar gereksinimi var. Size son 2 hafta kala yamadaki tüm yenilikleri söyleyeceğim.

Şimdiden bir kaç şey söyliyeyim de, meraktan ölmeyin bari :)

Oyunda Downtown bölümünde Kahvehane ve Türkübar olacak.

Studiotown bölümünde ise sanatçılar olarak Kemal Sunal(Saygıyla anıyoruz...) ve bazı ünlüler olacak.

Oyuna şu anda 58 yeni obje eklendi. (Bu sayı 120'lere kadar ulaşacak.) Objelerin listesi 2 hafta sonra...

Oyuna 2 yeni hizmetli eklendi.(Dadı ve Oryantal Dansçısı)

Sayfanın En Üstüne Git

asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189

İletim - 05/09/2007 :  15:49:52  Bilgileri Göster  asphalt2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende biri bole bisi yapsa diyodum

EE DESİGN&EE GAMES
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000