|
Yazar |
Konu  |
burakpahsa
Üye

USA
İleti 58 |
İletim - 06/05/2007 : 01:47:11
|
bence ii olurdu sims lerinizi camiye goturup namaz kilditdiginizi dusunsenizze |
since : 10/12/2005 |
 |
|
asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189 |
İletim - 09/05/2007 : 14:25:28
|
yok cnm.o onun gorusu zevkler tartısılmaz.ama krondor abinin dedigi gibi turkler yapsa olurdu |
EE DESİGN&EE GAMES |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 09/05/2007 : 16:18:34
|
Ne var şu oyuna bi' elektrikli süpürge koysalardı, çekirdekler etrafa saçılsaydı da söylene söylene temizleselerdi. Woo Hoo yerine yanlışlıkla TRY FOR BABY dendiğinde istenmeyen evlatları caminin avlusuna bıraksaydık. Open for business'de kahvehane eklenseydi, ya da Night Life'da polise rüşvet verip sabahlara kadar parti yapsaydık. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189 |
İletim - 09/05/2007 : 17:24:05
|
alıntı: aybüke tarafından yazılan:
Ne var şu oyuna bi' elektrikli süpürge koysalardı, çekirdekler etrafa saçılsaydı da söylene söylene temizleselerdi. Woo Hoo yerine yanlışlıkla TRY FOR BABY dendiğinde istenmeyen evlatları caminin avlusuna bıraksaydık. Open for business'de kahvehane eklenseydi, ya da Night Life'da polise rüşvet verip sabahlara kadar parti yapsaydık.
uzerlerine kahve,cay dokselerde giysilerini yıkasalar,yandokları icinde zıplasalar her pazartesi temizlik yapsalar,beyzbol(nasıl yazılıyo bilmiyorum)sopasıyla hırsızı dovseler,bilgisayarda seviye yapıp hacker olsalar,teroristler olsa,araba alıp modifiye etseler,baska evlere kendi ewimizden gidebilsek(yuruyerek fln)(nightlife de belki evimizden gidebiliyoruzdur bende yok)aksam yemegine cagırsak,dondurma yedirsek :b ... uyy yoruldum yeter demi bu kadar
|
EE DESİGN&EE GAMES |
 |
|
wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308 |
İletim - 09/05/2007 : 21:46:03
|
yeter sıra bende:) ne olurdu şu oyunda bi düğün salonu olsaydıda düğünlerini orda yaptırtsaydık.Evlilik tekliflerini kendimiz kabul edip etmicemizi seçseydik simler türkçe konuşsalardı deniz olsaydı gemiye binip gemiyle bi eniz sefası yapsalardı uçakta olsaydı uçaklada başka ülkelere gitselerdi taksiyle bi yere giderken dışarıyı görebilseydik komşulara gidip gelebilseydik,daireler olsaydı yani bizde olduğu gibi bizim üstümüzde birileri altımızda birileri oturuo yaa öle işte sonra çamaşırlarını çamaşşır makinesiyle yıkayıp sonra çamaşırlaını balkona assalardı,köyler olsaydı,holdingler olsaydı,yürüyen merdivenler,metrolar olsaydı,otobüs,minübüsler olsaydı,dişlerini fırçalasalardı,markette birsürü yiyecek abur cubur olsaydı hepsini alabilseydik,tramvaylar olsaydı,simlerin doğum günlerinde anneleri kek,börek,çörek falandı filandısını hazırlayabilseydi,bizim girdiğimiz gibi onlarda bilgisayarda forum sitelerine girebilselerdi ne olurduuuuuuu söyleyin yaa(çok uzun oldu çenem düştü yine hehe kusura bakmayın ) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|