AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Serverler Hakkında ...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 30/04/2007 :  17:50:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben silkroada gece dışında giremiyorum.Saat 11'den önce girmiyor:S 40 dakika aralıksız denedim ama nafile.Bir kere girdi tam charlar gelicek Dc verdi.Acaba sizde de bu oluyo mu aynısı dün 3 kere daha oldu :S

Birde Knight Online'de 33 tane server var.11 Server ve her serverin 3 bölümü.Ama Sro da 18 mi ne saydım deminde unuttum.Bu serverler fazlalaşsa bizde girsek tam süper olur.

Bu arada premium gibi bişey var mı ?

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!

__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400

İletim - 30/04/2007 :  18:44:42  Bilgileri Göster  __KaaN__'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sİlkroadın Serverları sanarsam 1500 kişi kapasiteli en azından 1100 kişi olduğu zaman almakta çok zorlanıo ben bi keresinde cafeye gitmiştim 1:30 saat oyunu açmak için çabaladım ama nafile...

Ayrıca Sİlkroadda Knightdaki gibi prelik yok ama para werip sincap,tavşan,maymun, ex yardımcıları , köpek gibi şeyler almak mevcut.

...
Sayfanın En Üstüne Git

ellesharr
Üye

İleti 46

İletim - 30/04/2007 :  19:50:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyuna grmek için taktik şudur garntilidir image code u girdikten sonra 30 saniye basılı tutun confirme en dlu zmnda bile girer

Server:zeus
LWL=57+
Glavier full str
Job=thief forever :)
Kurt:lwl 57+
Guild=MyNameis(lwl 5)
Sayfanın En Üstüne Git

mert34
Üye

Turkey
İleti 469

İletim - 01/05/2007 :  00:48:22  Bilgileri Göster  mert34'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bn nezaman girmeye calıssam girdim oyuna =)
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/05/2007 :  13:01:55  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
KOcuların büyük bi bölümü bu oyuna geçtiği için serverlar dolu bence:P eskiden çok cabuk giriyodu.
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 04/05/2007 :  15:19:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
ellesharr tarafından yazılan:

oyuna grmek için taktik şudur garntilidir image code u girdikten sonra 30 saniye basılı tutun confirme en dlu zmnda bile girer

Kaç kere denedim bu yolu girmedi

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000